Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Componentul ”Generaţiei de Aur” îl aduce pe Drăguşin cu picioarele pe pământ. ”N-are viteză de reacţie. Este greoi”

Componentul ”Generaţiei de Aur” îl aduce pe Drăguşin cu picioarele pe pământ. ”N-are viteză de reacţie. Este greoi”

Echipa națională

Comentarii

Radu Drăguşin este de departe cel mai bine cotat jucător român (10.000.000 de euro, conform Transfermarkt) însă nu l-a impresionat pe Iosif Rotariu. Fostul mijlocaş al ”Generaţiei de Aur” nu crede că apărătorul lui Genoa va face pasul la o echipă de top, după calificarea la EURO.

Drăguşin nu-l impresionează pe Iosif Rotariu. ”Am o reţinere”

Fundaşul român al ”Grifonului genovez” a avut o ascensiune incredibilă ultimul an, în care a promovat cu gruparea rossoblu în Serie A, după ce a fost titular de drept în Serie B. În acest sezon, fostul jucător al lui Juventus a bifat toate meciurile din Serie A şi a fost indispensabil în defensiva gândită de Alberto Gilardino.

Prestaţiile sale excelente au atras atenţia unor cluburi importante din vest, precum Barcelona sau Newcastle, însă Genoa ţine cu dinţii de Drăguşin, căruia i-au fixat o clauză de reziliere de 30.000.000 de euro.

Într-un interviu acordat pentru TeleUniversitatea Timişoara, Iosif Rotariu a spus că nu crede că Drăguşin are suficiente calităţi pentru a prinde un transfer la un club mare, invocând faptul că ”este lent” în mişcări.

”Ianis Hagi are deja o carte de vizită. Dacă nu s-ar fi accidentat la Glasgow, cu siguranţă ar fi fost numărul 1 de departe la echipa naţională. Are foarte multă calitate şi ar fi plecat de la Rangers la altă echipă mult mai mare. El ar putea fi unul dintre jucători.

Drăguşin? Are o presă bună, dar nu ştiu ce să zic, am o reţinere. N-are viteză de reacţie, de deplasare. E destul de masiv, lent şi e destul de greu. Eu la Ianis Hagi m-aş gândi să-l văd în viitor (n.r - la un club important). Ceilalţi au o limită pe care nu o pot depăşi”,  a spus Iosif Rotariu, citat de Sport.ro.

Iosif Rotariu a marcat un gol şi a dat o pasă decisivă în 25 de meciuri pentru România, între 1988 şi 1997.

Afla mai multe despre: iosif rotariudrăguşinnaţionala româniei 

viewscnt
Articole similare