Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conceicao, după 0-0 cu Dunărea: ”Nu pot fi supărat pe jucători!” Motivul pentru care crede că CFR nu a reuşit să câştige

Conceicao, după 0-0 cu Dunărea: ”Nu pot fi supărat pe jucători!” Motivul pentru care crede că CFR nu a reuşit să câştige

Superliga

Comentarii

Toni Conceicao spune că nu are ce să le reproşeze jucătorilor, deşi CFR Cluj a făcut doar 0-0 cu Dunărea Călăraşi. Antrenorul campioanei spune că echipa sa a avut ghinion.

CFR Cluj a scos doar un punct cu Dunărea Călăraşi, la capătul unui meci pe care l-a controlat. Toni Conceicao spune că este nemulţumit de rezultat, dar jucătorii săi au făcut totul pentru a înscrie:

”Sunt foarte trist pentru acest rezultat, am jucat pentru a câştiga, am făcut totul, am avut multe ocazii. Eu consider că pentru cei de la Călăraşi este un punct bun, pentru noi, nu. Nu este uşor să joci contra unei echipe care aglomerează centrul terenului. Nu pot fi supărat pe jucători, au jucat bine, am avut ocazii, dar aşa este fotbalul, uneori nu intră mingea în poartă. Trebuie să jucăm şi cu echipele mici, care se apără. Vom continua pe drumul nostru şi vom munci ca şi până acum”, a declarat Toni Conceicao.

Afla mai multe despre: toni conceicaocfr clujliga 1dunarea calarasi 

viewscnt
Articole similare