Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conceicao, înainte de meciul cu Dunărea, vorbeşte despre plecare: "M-am obişnuit să discutăm despre asta". Pronosticul lui pentru Dinamo - FCSB

Conceicao, înainte de meciul cu Dunărea, vorbeşte despre plecare: "M-am obişnuit să discutăm despre asta". Pronosticul lui pentru Dinamo - FCSB

Superliga

Comentarii

Toni Conceicao, antrenorul lui CFR Cluj, a vorbit înainte de partida cu Dunărea Călăraşi, de sâmbătă, din nou, despre zvonurile plecării, despre deplasarea din această etapă, dar şi despre marele derby de duminică, dintre Dinamo şi FCSB. Citeşte mai jos pronosticul lui Conceicao pentru Derby de România.

Tehnicianul de la CFR pare că s-a resemnat cu zvonurile ce îl dau demis de la formaţia din Gruia şi în schimb se concentrează doar pe partea sportivă: "Singurul lucru pe care vreau să îl spun, că lucrez cu jucători foarte profesionişti şi foarte buni. Ei mă motivează foarte mult să vin la antrenament şi să înfrunt jocurile foarte dificile. În rest, m-am obişnuit ca la fiecare două săptămâni să discutăm despre noi antrenori. Ce să mai fac? Nu pot să fac nimic să opresc aceste discuţii. Trebuie să continuăm munca cu mult profesionalism"

Înainte de meciul disputat în deplasare, la Călăraşi, Conceicao şi-a avertizat elevii la ce trebuie să fie atenţi în vederea partidei cu echipa antrenată de Dan Alexa: "Din primul minut al jocului trebuie să evoluăm cu curaj, cu personalitate şi să încercăm să ne construim victoria. Pentru că jocul va fi foarte dificil. Am simţit în această săptămână din partea jucătorilor o atitudine foarte puternică. Au fost foarte concentraţi. Eu sper că echipa va câştiga. Dacă vom face ceea ce am făcut în această săptămână, vom avea multe oportunităţi de a câştiga jocul", a spus la conferinţa de presă premergătoare meciului. 

Portughezul a vorbit şi despre derby-ul de duminică, care va fi în direct la Telekom Sport, dar nu a putut oferi o favorită clară: "Cred că ar putea fi un joc foarte echilibrat, dar nu pot să vă spun cine va câştiga. Dacă ar fi să aleg o favorită, Steaua are un moment mai bun. Dar un derby este un derby. Rivalitatea este foarte mare şi jucătorii se motivează în astfel de momente".

Afla mai multe despre: toni conceicaocfr clujdunarea calarasidinamo fcsb 

viewscnt
Articole similare