Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluzia lui Cornel Dinu după derby-ul de pe Arena Naţională: ”Rapid are cel mai bun cuplu de fundaşi centrali din Liga 1” EXCLUSIV

Concluzia lui Cornel Dinu după derby-ul de pe Arena Naţională: ”Rapid are cel mai bun cuplu de fundaşi centrali din Liga 1” EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

FC Rapid a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa FCSB, în etapa a V-a a Ligii I.

Partida de pe Arena Naţională a fost una tensionată, cu multe durităţi, cu două eliminări şi cu o atmosferă incendiară în tribune. La Minutul 91, Cornel Dinu a vorbit despre derby-ul de pe Arena Naţională şi a lăudat revenirea Rapidului în elita fotbalului românesc.

Expertul Telekom Sport a subliniat printre altele şi prestaţia excelentă a cuplului de fundaşi centrali de la Rapid, cuplu format din Cristi Săpunaru şi Dragoş Grigore:

”Spre deosebire de alte echipe de la noi, cred că Rapid are cel mai bun cuplu de fundaşi centrali din Liga 1 şi un antrenor pe care eu îl simpatizez.

Rapid a trecut prin nişte momente de cataclism. M-a încântat această revenire a Rapidului. Seamană cu istoria poporului român şi îi doresc acelaşi lucru şi lui Dinamo. Forţa asta de renaştere a unei superbe suflări omeneşti, la fel cum este şi la Dinamo... pe mine m-a bucurat renaşterea tradiţiei. Aş vrea să văd că îşi revine la normal şi FCSB, la fel şi Craiova. M-a bucurat atitudinea celor de la Arad. Se poate să treci prin iad şi să ajungi din nou în rai.

M-a impresionat Angelescu, acest tânăr conducător de la Rapid. Am văzut o scenă uluitoare în care îşi sprijinea mama, care voia să fie alături de Rapid. Îmi rămâne şi acum în minte.” a spus Dinu, la Minutul 91.

Săptămâna trecută, Cornel Dinu a împlinit 73 de ani şi a mărturisit că a fost sunat de foarte mulţi fani dinamovişti:

”Am primit o mie de telefoane din partea dinamoviştilor adevăraţi. Dinamo e într-o situaţie dificilă. Acum încep meciurile mai grele. Problemele se acutizează. E obligată să joace cu 9-10 jucători tineri la fiecare meci.” a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cornel dinurapid 

viewscnt
Articole similare