Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluzia lui Mircea Lucescu înaintea duelului cu Barcelona din Champions League! ”Noi n-avem jucători cu clauză de reziliere de un miliard!”

Concluzia lui Mircea Lucescu înaintea duelului cu Barcelona din Champions League! ”Noi n-avem jucători cu clauză de reziliere de un miliard!”
Comentarii

Dinamo Kiev va juca, marţi, pe teren propriu, contra Barcelonei, de la ora 22:00, într-o partidă din grupa E a Ligii Campionilor.

Cele două echipe au jucat în urmă cu două săptămâni pe Camp Nou, când Barca s-a impus doar cu 1-0, graţie golului marcat de Pique. Acum, Barcelona l-a demis pe Ronald Koeman şi are mai mulţi jucători indisponibili din cauza accidentărilor, iar printre nume se numără şi Aguero sau Pique. 

Mircea Lucescu este de părere că noul antrenor interimar al Barcelonei, Sergi Barjuan, nu poate să producă schimbări atât de repede. De asemenea, antrenorul român a recunoscut că principalul pericol al catalanilor este Memphis Depay.

”Noi n-avem jucători cu clauză de reziliere de un miliard!”

”Ei n-au nevoie de motivaţie, joacă împotriva Barcelonei. V-am auzit vorbind că lipseşte cineva la Barcelona. Joacă Dinamo Kiev împotriva Barcelonei, indiferent cine joacă şi cine lipseşte. Noi n-avem jucători cu clauză de reziliere de un miliard, dar avem jucători foarte buni.

Garcia e un jucător la fel de bun ca Pique, are un viitor extraordinar la Barcelona. Aguero n-a jucat până acum, nu şi-a pus amprenta asupra jocului Barcelonei. Depay e jucătorul cel mai periculos, cel mai bun din atacul lor. În rest, trec printr-un moment mai dificil, nu e uşor să pierzi un jucător ca Messi, asta a lăsat urme asupra psihologiei jucătorilor, dar ei sunt aceiaşi, la fel de buni ca şi înainte. Le lipsesc nişte rezultate acum, deci lipsa unuia sau a altuia înseamnă foarte mult.

Nou nu poate fi nimic (n.r - la noul antrenor), nu se schimbă în trei zile nimic. Alegerile sunt aceleaşi. Nu sunt alegeri noi în ceea ce priveşte alcătuirea formaţiei, joacă jucătorii disponibili din punct de vedere fizic. Deocamdată, noul antrenor n-a adus nimic pentru că n-au câştigat meciul cu Alaves, dar întotdeauna schimbarea antrenorului produce un şoc la echipă. Din fericire pentru noi, nu are toţi jucătorii la dispoziţie ca să poată alege formaţia în funcţie de ideile lui. Nimeni nu poate face minuni într-un timp atât de scurt, mai ales că a fost luat prin surprindere”, a spus Lucescu, la conferinţa de presă.

Dinamo Kiev ocupă ultimul loc în grupa E, cu un singur punct acumulat. Barcelona este pe 3, având 3 puncte, Benfica pe 2, cu 4 puncte, iar Bayern pe primul loc, cu 9 puncte.  

Partida Dinamo Kiev - FC Barcelona, arbitrată de Ovidiu Haţegan, va avea loc, marţi, de la ora 22.00, în etapa a IV-a a Grupei E a Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: ucl-barcelona-dinamo kiev-mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare