Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile Denisei Dedu după înfrângerea suferită de România în meciul cu Ungaria: "Am făcut prea multe greşeli"

Concluziile Denisei Dedu după înfrângerea suferită de România în meciul cu Ungaria: "Am făcut prea multe greşeli"

Handbal

Comentarii

Portarul naţionalei de handbal feminin, Denisa Dedu, a recunoscut, după înfrângerea cu Ungaria, scor 24-26 (14-13), la CE de handbal, că nu este uşor să treacă peste înfrângeri şi că ”rămâne un gust amar prin prisma rezultatelor”.

”Meciul a fost echilibrat, dar am făcut greşeli care ne-au costat, mai ales pe faza a doua. Jocul nostru întâmpină probleme, vom analiza după turneu şi sper să le punem la punct. Sunt foarte tristă. Fiecare încearcă să ajute echipa, dar mă întristează rezultatul final, pentru că performanţa individuală nu este mai importantă decât echipa.

O victorie în acest meci conta mult pentru moralul nostru în perspectiva turneului preolimpic. Am avut deja meciuri care ne-au demoralizat, am avut şi momente bune, dar o victorie în acest meci ne-ar fi ajutat pentru viitor, pentru turneul preolimpic.

Nu ştiu dacă e vorba de lipsa de încredere în atac, eu sunt portar şi nu pot să-mi dau cu părerea despre atac. Sunt jucătoare cu nume, nu le lipseşte încrederea. Poate conexiunea nu o avem încă, dar sigur avem jucătoare de valoare.

Clar însă că nu funcţionează anumite lucruri. Fiecare s-a străduit să-şi facă treaba. Eu am un gust amar prin prisma rezultatelor, nu e uşor să treci peste înfrângeri. Voi avea nevoie de câteva zile să trec peste. Poate au fost şi lucruri în interiorul echipei care au destabilizat jocul”, a declarat Denisa Dedu.

Afla mai multe despre: romania 

viewscnt
Articole similare