Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Andrei Prepeliţă după partida pierdută în faţa Rapidului. ”Nu am arătat bine deloc.”

Concluziile lui Andrei Prepeliţă după partida pierdută în faţa Rapidului. ”Nu am arătat bine deloc.”

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş, a fost învinsă, vineri, cu 0-2, pe Arena Naţională, de către Rapid, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii 1.

La finalul meciului, Andrei Prepeliţă, antrenorul lui FC Argeş, a fost dezamăgit şi a recunoscut că echipa lui nu a arătat bine deloc în meciul contra Rapidului. De asemenea, el speră că elevii lui au avut ceva de învăţat din meciul de vineri seara.  

”Nu am arătat bine deloc.”

”S-au dat golurile în 3 minute. E greu să pleci de la 2-0, pe nişte greşeli. Din păcate, mă aşteptam la unii jucători, care evoluau pentru prima dată pe Arena Naţională. Tragem nişte concluzii după astfel de meciuri. Prima repriză, nicio ocazie, am discutat despre ce face Rapid, cu nişte mingi riscante...

A doua repriză, alta, poate şi pasul făcut de ei în spate. Dacă reuşeam să marcăm la una dintre ocaziile noastre. Nu am arătat bine deloc. Da, a fost pragmatică Rapid, au început jocul cu minge lungă. Şi-au creat 2-3 ocazii şi au marcat de două ori. Au comprimat jocul, n-am fost în stare să marcăm. 

Am încercat, nu mai aveam nimic de pierdut, trebuia să marcăm. Am ratat ocaziile pe care le-am avut. Jocul s-a dus pe final, n-am mai putut să mai întoarcem. Mai sunt două meciuri, trebuia să ne resetăm, să vedem lucrurile pe care le-am făcut rău, să le îndreptăm. Veneam după trei victorii la rând, avem fluctuaţii. Două meciuri grele. Sper ca băieţii să înveţe din meciul de astăzi şi să facem puncte. Se va face o analiză, am avut o discuţie, vom vedea”, a spus Andrei Prepeliţă, la finalul meciului. 

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 48 de puncte, urmată pe podium de FCSB – 40 de puncte şi FC Voluntari – 32 de puncte. Cele trei echipe au câte 18 jocuri. FC Rapid ocupă poziţia a patra, cu 31 de puncte, iar FC Argeş este pe 8, cu 27 de puncte.

Afla mai multe despre: fc argeş-rapid-andrei prepeliţă 

viewscnt
Articole similare