Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concluziile lui Toni Conceicao după ce a analizat-o pe Dudelange: ”Trebuie să jucăm la cel mai înalt nivel!” Anunţul surprizător despre Julio Baptista

Concluziile lui Toni Conceicao după ce a analizat-o pe Dudelange: ”Trebuie să jucăm la cel mai înalt nivel!” Anunţul surprizător despre Julio Baptista

UEFA Europa League

Comentarii

CFR Cluj are, teoretic, o misiune destul de uşoară cu Dudelange, în prima manşă a play-off-ului Europa League. Toni Conceicao atrage însă atenţia că echipa din Luxemburg este foarte periculoasă.

Dudelange este una dintre revelaţiile Ligii Europa. Echipa din Luxemburg s-a calificat în play-off-ul competiţiei după ce a trecut de Legia Varşovia. Toni Conceicao spune că i-a urmărit pe luxemburghezi şi concluziile trebuie să-i pună în gardă pe jucătorii lui CFR Cluj:

”Am avut ocazia să o văd pe Dudelange în două sau trei jocuri, i-am putut analiza. Am constatat că este o echipă foarte bine organizată, foarte agresivă, care aleargă mult şi care este foarte bine organizată. Trebuie să facem un joc la cel mai înalt nivel. Trebuie să jucăm foarte intens, să fim organizaţi şi foarte concentraţi pentru a obţine un rezultat bun. Un rezultat bun înseamnă să câştigăm şi să marcăm cât mai multe goluri. Cine spune că echipele din Luxemburg sunt de amatoare se înşeală”, a declarat Toni Conceicao.

Antrenorul campioanei României a oferit şi o surpriză. Julio Baptista, jucător care a fost transferat săptămâna trecută, dar care n-a mai evoluat de aproape doi ani, ar putea prinde lotul pentru meciul cu Dudelange: ”Julio Baptista este un jucător care face parte din lotul CFR-ului, ca toţi ceilalţi. El este luat în considerare pentru convocare la acest meci”.


 

Afla mai multe despre: cfr clujdudelangetoni conceicaoeuropa league 

viewscnt
Articole similare