Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Meci nebun la Chiajna! Trei goluri şi ratări uriaşe! Voluntari câştigă în faţa Concordiei. Super gol marcat de Deac

VIDEO | Meci nebun la Chiajna! Trei goluri şi ratări uriaşe! Voluntari câştigă în faţa Concordiei. Super gol marcat de Deac

Superliga

Comentarii

Concordia Chiajna şi FC Voluntari au oferit un meci extrem de spectaculos. Trupa lui Bergodi a câştigat cu 2-1, graţie unui gol superb marcat de Deac.

Chiar dacă a fost o partidă fără un ”afiş” promiţător, meciul dintre Concordia Chiajna şi FC Voluntari a depăşit orice aşteptare.

Chiajna putea deschide scorul încă din primele secunde, dar Moussa nu l-a putut învinge, cu un lob, pe Vâtcă. Mai apoi, acelaşi Moussa a irosit din nou o şansă mare de gol pentru Chiajna. Ratările gazdelor au fost pedepsite de Ricardinho, care a marcat, în minutul 28, după o pasă excelentă dată de Tudorie.

Partea secundă a adus ocazii imense pentru ambele formaţii, dar şi încă două goluri pe tabelă. Mai întâi Deac, în minutul 75, driblează frumos şi îl învinge cu un şut excelent pe Râmniceanu, pentru ca gazdele să intre rapid din nou în meci, în minutul 76, după golul lui Moussa.

În urma acestui rezultat, Chiajna rămâne pe ultimul loc, cu 11 puncte, şi se apropie din ce în ce mai tare de Liga a 2-a. De cealaltă parte, Voluntari face 20 de puncte şi urcă pe locul 3 în playout.

LIVE VIDEO |  Concordia - FC Voluntari 1-2 (Moussa 76 / Ricardinho 28, Deac 75)

ECHIPELE DE START:

CHIAJNA: Râmniceanu - Bărboianu, Meira, Marc, Cadamuro - Ivanovici, Gorobsov, Radu - Iloki, Moussa, Bawab

VOLUNTARI: Vâtcă - Ricardinho, Hodorogea, Armas, Vlad - Signorelli, Răuţă - Gheorghe, Laidouni, Gadze - Tudorie

Min. 90+4: Final de meci.

Min. 90: Patru minute suplimentare.

Min. 76: GOOOL CHIAJNA! Moussa înscrie, iar Concordia speră din nou.

Min. 75: GOOOL VOLUNTARI! Deac reuşeşte o fază superbă şi înscrie cu un şut violent, din unghi, la puţin timp după ce a intrat pe teren.

Min. 68: OCAZIE MARE PENTRU VOLUNTARI! Gadze se distrează cu apărarea Concordiei, dar trage în plasa laterală.

Min. 66: OCAZIE IMENSĂ PENTRU CHIAJNA! Vâtcă intervine excelent şi respinge în corner.

Min. 57: Şansă bună şi pentru Chiajna. Vâtcă reţine şutul lui Gorobsov.

Min. 53: Chiajna e KO. Concordia are probleme uriaşe. Tudorie ratează din nou o ocazie mare.

Min. 52: Fază frumoasă pentru Voluntari, încheiată cu şutul lui Tudorie peste poartă.

Min. 47: Ocazie mare pentru Voluntari! Laidouni e la un pas să facă 2-0. Mingea trece puţin peste poarta lui Râmniceanu.

Min. 46: A început repriza secundă.

Min. 45: Pauză la Chiajna.

Min. 28: GOOOL VOLUNTARI! Tudorie pasează excelent, iar Ricardinho trimite mingea în poarta goală.

Min. 21: Şutul lui Gadze este reţinut fără emoţii de Râmniceanu.

Min. 16: OCAZIE IMENSĂ pentru Chiajna. Moussa, din nou, e blocat de Vâtcă, dintr-o situaţie excelentă.

Min. 1: Ocazie mare pentru Chiajna. Moussa scapă cu Vâtcă, dar nu reuşeşte să-l lobeze.

Min. 1: A început meciul.

Înaintea acelui joc cele două erau ultimele clasate în campionat. De atunci însă, Voluntariul a urcat în afara zonei retrogradabile în timp ce Chiajna amână încă victoria aşteptată de aproape jumătate de an. Ultimul succes al alb-verzilor a fost împotriva FCSB, în turul sezonului regulat. Chiajna este acum ultima în play-out, la şase puncte de Hermannstadt care ocupă în acest moment locul de baraj.

FC Voluntari are cinci meciuri consecutive fără eşec şi vine la Chiajna cu moralul celor două victorii din debutul play-out-ului, dar şi a celor două succese obţinute în faţa adversarilor de duminică în acest sezon. Mai mult fosta câştigătoare a Cupei României a marcat şapte goluri în duelurile respective. Interesant este că cei de la Voluntari au câştigat cinci dintre cele şapte partide disputate la Chiajna între cele două formaţii, Concordia fiind echipa pe care Voluntari a învins-o de cele mai multe ori în deplasare, dintre formaţiile împotriva cărora a jucat în prima ligă. 

Afla mai multe despre: concordia chiajnafc voluntari 

viewscnt
Articole similare