Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Concurenţă pentru Răzvan Burleanu! Oficialul LPF care vrea să candideze pentru postul de preşedinte FRF: "Mă gândesc să particip"

Concurenţă pentru Răzvan Burleanu! Oficialul LPF care vrea să candideze pentru postul de preşedinte FRF: "Mă gândesc să particip"

Fotbal intern

Comentarii

Justin Ştefan este pregătit să preia preşedenţia FRF. Secretarul general al LPF şi-a anunţat intenţia de a candida pentru federaţie.

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal nu este de acord cu ceea ce fac şefii de la Federaţia Română de Fotbal şi este gata pregătit să candideze la anul.

Concurenţă grea pentru postul de preşedinte FRF. Justin Ştefan, rivalul lui Răzvan Burleanu

Justin Ştefan a confirmat pentru cei de la Look Sport, faptul că îşi doreşte să preia locul lui Răzvan Burleanu la şefia FRF. Secretarul general al LPF îşi doreşte să facă o schimbare majoră în fotbalul românesc, însă, Federaţia nu sprijină acţiunile pe care Ştefan vrea să le realizeze, la fel cum au făcut şi în cazul VAR.

"În 2022 vom avea alegeri la FRF. Mă gândesc tot mai serios să particip la alegeri, la anul. Fotbalul românesc merge tot mai jos, Răzvan Burleanu nu mai are susţinerea de acum trei ani. Vă asigur că nicio securitate şi nimic politic nu stă să se ocupe de cine e preşedinte FRF, astea sunt prostii, care să sperie oamenii.

Discut şi cu cei din zona fotbalului feminin, care s-au săturat. Aşa că da! Fac o analiză şi în perioada următoare voi veni cu detalii.

(n.r. dacă va aduce oameni din ”Generaţia de Aur”) Categoric trebuie să spunem adevărul, nici eu, nici Răzvan Burleanu nu am jucat fotbal. Dar aici e de management, m-am uitat în ultimii ani, actorii fotbalului, actorii au fost undeva în spate. Aceste dispute ne aduc pe noi în faţă. Fotbalul este despre sportivi", a declarat secretarul LPF, pentru Look Sport.

Afla mai multe despre: frflpfliga 1răzvan burleanujustin stefan 

viewscnt
Articole similare