Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conducătorii din NBA au stabilit cel mai realist scenariu - înapoi la treabă în iunie, meciuri mai puţine în play-off

Conducătorii din NBA au stabilit cel mai realist scenariu - înapoi la treabă în iunie, meciuri mai puţine în play-off

NBA

Comentarii

Consiliul Guvernatorilor NBA şi-a dat întâlnire, miercuri, pentru a stabili viitorul celui mai spectaculos baschet de pe planetă în perioada epidemiei Covid-19.

Proprietarii celor 30 de francize din NBA au avut noaptea trecută o videoconferinţă, la care a participat şi fostul vice-preşedinte al Comisiei de Sănătate Publică al Statelor Unite, Vivek Murthy. Acesta din urma i-a convins pe oficialii NBA că scenariul cel mai realist ar fi ca restartul campionatului să se dea în luna iunie. Murthy le-a spus celor prezenţi ca măsurile luate de Statele Unite au fost bine implementate, dar ce este mai rău urmează să vină. "Nimeni nu a părăsit acea conversaţie crezând că putem juca în curând", a declarat un oficial NBA pentru ESPN.

NBA continuă să caute soluţia perfectă pentru a oferi un deznodământ acestui sezon, astfel încât să nu afecteze viitoarea stagiune. Ultima opţiune luată în considerare este să se renunţe la o parte din meciurile rămase din sezonul regulat, iar în play-off să se joace după regula cel mai bun din cinci meciuri, şi nu din şapte, cum prevede regulamentul.

Şapte jucători din NBA testaţi pozitiv cu Covid-19

Verificările jucătorilor în plină epidemie de corona virus continuă. După ce Rudy Gobert (Utah Jazz), Donovan Mitchell (Utah Jazz) şi Christian Wood (Detroit Pistons) au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19, ieri a venit anunţul că 4 jucători ai celor de la Brooklyn Nets au coronavirus.

Vestea şoc a fost că unul dintre cei mai varlorişi jucători din NBA, Kevin Durant este unul dintre cei patru depistaţi. Fără nici un meci în acest sezon, din cauza unei accidentări grave la picior, superstarul lui Nets întâmpină o nouă probleme de sănătate acum. Se pare că din cei patru jucători de la Brooklyn, doar unul prezintă simtomele bolii, ceilalţi trei fiind asimptomatici.

Primul jucător testat pozitiv, Rudy Gobert, a donat din izolare 500.000 de dolari pentru lupta împotriva pandemiei. Cea mai mare parte din această sumă, 200.000 de dolari i-a donat pentru plata salariaţiilor clubului Utah Jazz pe perioada pandemiei. Câte 100.000 de doalri s-au dus către autorităţile care luptă cu pandemia în Utah şi în Oklahoma City, dar şi în ţara natală a baschetbalistului, Franţa.

Afla mai multe despre: nbaplay-offscoronaviruscovid-19 

viewscnt
Articole similare