Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conducătorul s-a întâlnit cu Mircea Lucescu şi i-a oferit postul de antrenor! Mutarea negociată în aceste momente pentru banca echipei de tradiţie

Conducătorul s-a întâlnit cu Mircea Lucescu şi i-a oferit postul de antrenor! Mutarea negociată în aceste momente pentru banca echipei de tradiţie

Stranieri

Comentarii

Mircea Lucescu (78 de ani) are şanse din ce în ce mai mari să revină în antrenorat. Aflat într-o pauză în prezent după mandatul de la Dinamo Kiev, ”Il Luce” s-a întâlnit deja cu viitorul său posibil conducător.

Mircea Lucescu a decis să nu îşi mai continue mandatul de antrenor la Dinamo Kiev, alături de care avea contract până la finalul sezonului.

Instalat în funcţie în vara anului 2020, ”Il Luce” a renunţat la postul său după eşecul suferit în faţa fostei sale echipe, Şahtior Doneţk (0-1).

Astfel, reputatul tehnician român a decis să îşi ia o pauză şi să-şi dedice timpul familiei, astfel că s-a întors în România.

Dar fotbalul este viaţa sa, vorba unui clişeu, iar Mircea Lucescu nu poate sta prea mult timp departe de fenomenul fotbalistic.

Aşadar, el a dat de înţeles că ar putea reveni pe banca unei echipe dacă oferta respectivă se dovedeşte a fi pe placul său.

Mircea Lucescu, negocieri intense pentru revenirea în antrenorat

Pe lângă multiplele variante apărute din fotbalul românesc, a apărut o alternativă din străinătate care prinde din ce în ce mai mult contur.

Este vorba despre Beşiktaş, unde este dorit de Emre Kocadag, care candidează pentru funcţia de preşedinte în cadrul clubului legendar din Turcia.

Astfel, dacă va câştiga alegerile care vor avea loc în luna decembrie a acestui an, Kocadag este hotărât să-l convingă pe ”Il Luce” să revină în antrenorat.

Mai mult, posibilul viitor preşedinte al lui Beşiktaş ar fi avut deja o întâlnire cu Mircea Lucescu pentru a stabili detaliile proiectului prin care ar urma să înceapă o nouă eră la gruparea din Istanbul, anunţă jurnaliştii de la Fotospor.

Emre Kocadag este un mare fan al lui Mircea Lucescu, astfel că îl vrea aproape de el în noul drum pe care vor să-l pornească la Beşiktaş.

Mircea Lucescu, dorit şi în trecut la Beşiktaş de Kocadag 

Nu este prima dată când Emre Kocadag îl doreşte pe Mircea Lucescu la Beşiktaş. În februarie 2020, "Il Luce" avea şansa de a ajunge la formaţia din Istanbul pe postul de consultant, după ce românul a refuzat să fie director sportiv, de teamă că va umbri munca antrenorului de atunci, Sergen Yalcin.

Însă, la momentul respectiv, tratativele au căzut, iar Lucescu avea să ajungă în vara acelui an la Dinamo Kiev, unde a rămas până la începutul acestei luni.

Lucescu a mai antrenat-o pe Beşiktaş în perioada 2002-2004. Tot în Turcia a mai pregătit-o pe Galatasaray (2000-2002), dar a fost şi la conducerea echipei naţionale a acesteia (2017-2019).

Afla mai multe despre: mircea lucescubesiktasil luce 

viewscnt
Articole similare