Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Aurelian Chiţu după ce a fost lăsat acasă de Edi Iordănescu. Cum îşi comentează golgheterul Superligii absenţa din naţionala României

Prima reacţie a lui Aurelian Chiţu după ce a fost lăsat acasă de Edi Iordănescu. Cum îşi comentează golgheterul Superligii absenţa din naţionala României

Echipa națională

Comentarii

Aurelian Chiţu (32 de ani) nu face parte din lotul României pentru meciurile decisive cu Israel şi Elveţia, din cadrul preliminariilor EURO 2024.

Edi Iordănescu a anunţat lotul pe care l-a convocat pentru ”dubla” decisivă cu Israel şi Elveţia, dar printre ei nu se află şi Aurelian Chiţu.

Atacantul celor de la FCU Craiova 1948 a fost lăsat acasă. În locul său, tricolorii vor miza în avanposturi pe: Florin Tănase (Al Okhdood), Denis Drăguş (Gaziantep), George Puşcaş (Genoa), Denis Alibec (Muaiter) şi Daniel Bîrligea (CFR Cluj).

Face furori în Superligă, dar Edi Iordănescu l-a lăsat acasă

Absenţa lui Aurelian Chiţu de pe lista finală a convocărilor surprinde pentru că el este golgheterul la zi al Superligii, cu nouă goluri marcate în 15 etape. Mai mult, are şi patru pase decisive.

Iar acum a oferit prima reacţie după ce nu a fost luat în considerare de selecţioner pentru ultimele două meciuri ale României din preliminariile europene.

"Este unul dintre cele mai bune sezoane ale mele. Nu, chiar deloc (n.r. nu este frustrat că nu a fost convocat). Eu sunt fericit, mă simt bine la Craiova. Sunt într-o formă bună şi mă bucură lucrul ăsta. Dacă va fi ceva, e un bonus pentru mine. 

Eu cred că avem şanse mari de calificare la EURO. Nu va fi uşor pentru că şi Israel mai are patru meciuri de jucat. Probabil meciul Israelului cu noi va fi decisiv", a declarat Chiţu, conform ProTv.

Aurelian Chiţu are două meciuri în tricoul echipei naţionale, în două amicale din anul 2013, cu Australia (3-2) şi cu Trinitad (4-0).

Afla mai multe despre: aurelian chitufcu craiovasuperligaechipa nationalaromania 

viewscnt
Articole similare