Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conducerea lui CFR Cluj, primele declaraţii după scandalul testelor de coronavirus: "E extrem de dificil pentru Dan Petrescu. Comunicarea a fost grea"

Conducerea lui CFR Cluj, primele declaraţii după scandalul testelor de coronavirus: "E extrem de dificil pentru Dan Petrescu. Comunicarea a fost grea"

CFR Cluj

Comentarii

Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a dat asigurări că jucătorii lui CFR Cluj sunt sănătoşi şi că adversarii din Liga 1 nu vor avea de suferit. Bilaşco a oferit câteva detalii despre săptămâna confuză, în care lotul a fost în izolare.

LIVE VIDEO | CFR Cluj - FC Botoşani, 21:30, Telekom Sport 1

După ce CFR Cluj a înregistrat 26 de cazuri de COVID-19, în urma testelor efectuate la Bucureşti, rezultatele au fost negative, după testarea făcută la Cluj. Marţi, campioana României a anunţat că 23 de teste făcute iniţial au avut rezultate fals-pozitive. 

După săptămâna confuză, Marius Bilaşco a oferit starea de spirit din interiorul clubului: "E greu de descris în cuvinte, dar cred eu că am ieşit mai puternici şi vom duce lupta până la final, chiar dacă am rămas mai puţini. E extrem de dificil pentru Dan Petrescu. Comunicarea a fost grea, momentul unul delicat, dar ce e important e că toată lumea s-a mobilizat şi cred eu că CFR Cluj mereu a reuşit să treacă de momentele dificile.

Noi vă asigurăm că am făcut tot ce e omenesc posibil şi am respectat protocoalele primute pentru a îndeplini cerinţele, pentru a nu exista niciun risc pentru noi şi adversarii noştri. Noi am testat şi fără protocol, ceea ce dă dovadă de o mare responsabilitate. Noi am făcut tot ce e necesar.

E greu de explicat. Şi pe noi ne-a depăşit această testare, cei în măsură ne pot lămuri, dar ce e important e că după cele trei testări toţi au ieşit negativi şi am putut continua competiţia.

Va fi extrem de dificil acum, pentru că sunt cele mai importante meciuri. Ne vedem nevoiţi să le jucăm, dar aşa cum am mai spus am găsit resurse, suntem uniţi, motivaţi şi sper eu şi cu rezultate bune", a declarat Marius Bilaşco. 

 

Afla mai multe despre: cfr clujmarius bilasco 

viewscnt
Articole similare