Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conducerea lui FC Argeş acuză jocuri de culise în urma victoriei Farului cu FCSB: ”Nu are niciuns sens”. Care sunt motivele invocate

Conducerea lui FC Argeş acuză jocuri de culise în urma victoriei Farului cu FCSB: ”Nu are niciuns sens”. Care sunt motivele invocate

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş şi-a luat gândul de la play-off după ce Farul a învins-o pe FCSB.

În a 27-a etapă a Ligii 1, FC Argeş a obţinut o victorie de zile mari, împotriva Farului, care a readus-o în lupta pentru play-off.

La un punct în urma formaţiei pregătite de Gică Hagi la acel moment, piteştenii au avantajul la meciuri directe, astfel că s-ar califica în play-off dacă ar termina la egalitate de puncte.

Cu punctul luat în următoarea etapă împotriva celor de la Voluntari, Argeş a urcat pe locul şase, fiind la egalitate de puncte cu Farul.

Elevii lui Andrei Prepeliţă şi-ar fi menţinut poziţia dacă Farul ar fi pierdut la Bucureşti, dar formaţia constanţeană s-a impus, iar conducerea lui FC Argeş a început să acuze jocuri de culise.

Preşedintele clubului, Jean Vlădoiu, a afirmat că maniera în care au dominat cei de la Farul partida denotă că FCSB ar fi vrut să le înmâneze victoria.

După ce s-au desprins iar la trei puncte, constănţenii au prima şansă la play-off, iar Vlădoiu s-a resemnat deja că echipa sa va juca în play-out.

Conducerea lui FC Argeş acuză jocuri de culise în urma victoriei Farului cu FCSB

Nu ne mai gândim la play-off după ce am văzut meciul cu Farul! Am văzut ce s-a întâmplat cu FCSB. Ce să mai?! Nu are niciun sens. Noi ne-am consolidat locul 7 şi o să jucăm pentru puncte.

Nu ne temem de arbitraj, pentru că FC Argeş nu a avut probleme din punctul ăsta de vedere. Sper să câştigăm măcar aşa, pentru moralul Eu cred că pe toţi ne-a surprins (n.r. rezultatul).

Când evoluezi împotriva unei echipe care se bate să câştige titlul şi se joacă de asemenea manieră, să aibă meciul la discreţie din primele cinci minute până în minutul 90!

Dominarea ca dominare, dar vorbim de ocazii! Farul putea să mai dea vreo două-trei goluri! Ce să spun?

Noi ne jucăm şansa noastră. Va fi un play-out foarte interesant şi greu”, a declarat jean Vlădoiu, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: jean vlădoiu 

viewscnt
Articole similare