Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conferinţa de presă a managerului celor de la Porto, Sergio Conceicao, după calificarea în faţa lui Juventus a durat mai puţin de un minut

Conferinţa de presă a managerului celor de la Porto, Sergio Conceicao, după calificarea în faţa lui Juventus a durat mai puţin de un minut

Fotbal

Comentarii

De partea cealaltă, Andrea Pilro, a fost asaltat de jurnalişti cu întrebări legate în primul rând de viitorul său la echipă.

Supărarea jurnaliştilor italieni după eliminarea lui Juventus din Liga Campionilor s-a văzut la finalul meciului pierdut în faţa lui Porto. Aceştia nu i-au adresat nici o întrebare lui Sergio Conceicao, antrenorul formaţiei portugheze. Acesta se aştepta ca măcar jurnaliştii portughezi prezenţi la Torino să îi adreseze câteva întrebări legate de meci şi de calificare, însă aceastea nu au venit aşa că antrenorul portughez a părăsit conferinţa de presă la mai puţin de un minut de când s-a aşezat pe scaun.

De partea cealaltă, Andrea Pilro, a fost asaltat de jurnalişti cu întrebări legate în primul rând de viitorul său la echipă. Despre calificarea pierdută în faţa lui Porto, Pirlo a declarat că au fost două momente decisive care au dus la acest deznodământ, ratarea uriaşă a lui Morata şi penalty-ul primit de Porto. Chiar şi aşa, Juventus a revenit de la 0-1 şi a trimis partida în prelungiri, acolo unde a marcat pe final, însă a şi primit un gol care s-a dovedit decisiv în economia partidei.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: liga campionilor 

viewscnt
Articole similare