Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conflictul CSA - FCSB prin ochii unui nume uriaş din istoria Stelei: ”Cupa Campionilor e la echipa din Liga a patra, dar o mai vedem jucând în UCL?”

Conflictul CSA - FCSB prin ochii unui nume uriaş din istoria Stelei: ”Cupa Campionilor e la echipa din Liga a patra, dar o mai vedem jucând în UCL?”

FCSB

Comentarii

În direct la Telekom Sport, fostul mare fotbalist al roş-albaştrilor, Iosif Rotariu a vorbit despre conflictul dintre CSA Steaua şi FCSB.

CSA Steaua a câştigat procesul cu Gigi Becali în privinţa palmaresului echipei din perioada 1947-2003. Fost mare jucător al roş-albaştrilor, Iosif Rotariu a comentat şi el pe marginea acestui subiect:

”Nu vreau să vorbesc prea mult despre acest subiect. Pe mine m-a interesat doar partea de fotbal cât am jucat acolo. Eu ca fost jucător mi-aş dori să vad Steaua în Liga Campionilor. Poate că e Cupa Campionilor la echipa din Liga a patra, dar o mai vedem jucând în Champions League? Sunt prea multe controverse. Vreau să văd echipa în Liga 1 să mă bucur de ea” a spus Iosif Rotariu la Telekom Sport.

Iosif Rotariu (56 de ani) a evoluat la Steaua Bucureşti între 1986 şi 1990, dar şi în sezonul 1997-1998. În tricoul roş-albaştrilor, ”Roti” a cucerit patru titluri de campion al României şi trei Cupe ale României. Totodată, el a evoluat în finala Cupei Campionilor din sezonul 1988-1999. 

Afla mai multe despre: csa steauafcsbiosif rotariu 

viewscnt
Articole similare