Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Budescu, plătit regeşte în Arabia Saudită! Ce salariu va încasa atacantul

Constantin Budescu, plătit regeşte în Arabia Saudită! Ce salariu va încasa atacantul

Superliga

Comentarii

Constantin Budescu (31 de ani) a lăsat Liga 1 şi a plecat în Arabia Saudită, unde va semna, zilele următoare, cu Damac, penultima clasată din Arabia Saudită.

Echipa din Arabia îi va umple conturile lui Budescu, care va încasa, 600.000 de euro în următoarele patru luni, scrie Gazeta Sporturilor.

Budescu a mai evoluat la formaţii care l-au plătit regeşte, la Dalian Yifang şi la Al Shabab. Atacantul nu va avea misiunea uşoară de data acesta, el se va lupta pentru a salva echipa de la retrogradare.
Budescu pleacă, e sigur. A semnat în Arabia. A ajuns la un acord cu domnul Niculae pentru a părăsi echipa din postura de jucător liber de contract. Clubul nu ia nimic”, a declarat, recent, Bogdan Mara, directorul sportiv al Astrei, în exclusivitate pentru GSP.ro

La Dalian a jucat doar în patru meciuri, fără să marcheze vreun gol. La Al Shabab a înscris 8 goluri, cu Şumudică antrenor, însă a evoluat ca titular doar de 16 ori de-a lungul stagiunii. Pleacă liber de contract de la Astra pentru că nu şi-a primit în termen banii restanţi, după ce a notificat clubul în momentul în care plata salariilor a întârziat.

Budescu a fost dorit insistent şi de Gigi Becali, însă cel mai productiv mijlocaş din Liga 1 a ales să plece în străinătate.

Gigi Becali, finanţatorul roş-albaştrilor, avea deja planul făcut pentru fotbalistul Astrei: „I-am zis să vină, dar va juca numai 9 fals. Atât, altceva nu! I-am zis: «Vei sta cu mine faţă în faţă şi vei promite că nu ai să comentezi nimic la antrenamente. Şi o să faci antrenamentul aşa tare cum e». «Da, nea Gigi, vreau să fac!», mi-a răspuns”. Până la urmă, Budi a ales zona Golfului.

  • 8 goluri şi 9 pase decisive are Budescu în acest sezon de Liga 1, în 18 meciuri

Afla mai multe despre: constantin budescu 

viewscnt
Articole similare