Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Budescu se plânge de ce se întâmplă la Astra: "Dacă o să vedeţi ce noroaie sunt...". Ce a spus despre transferul lui Dennis Man

Constantin Budescu se plânge de ce se întâmplă la Astra: "Dacă o să vedeţi ce noroaie sunt...". Ce a spus despre transferul lui Dennis Man

CFR Cluj

Comentarii

Mijlocaşul Astrei, Constantin Budescu, a marcat cu CFR Cluj, dar nu a fost de ajuns, întrucât CFR Cluj a egalat. La final, fotbalistul s-a plâns de condiţiile de antrenament şi a lăudat transferul lui Dennis Man.

VIDEO | CFR Cluj - Astra 1-1

Budescu a subliniat, din nou, problemele de la Astra şi s-a arătat dezamăgit de condiţiile de antrenament: "Am venit aici să câştigăm, pentru că suntem într-o situaţie delicată. Din păcate, nu am putut să facem acest lucru. Per total, zic că este un rezultat echitabil şi un punct meritat totodată. 

Sunt probleme, aşa este, dar eu tot timpul am jucat de plăcere. Mă bucur de fotbal în continuare şi sper să joc cât mai mult. Din probleme sperăm să se rezolve, altceva nu avem ce face, trebuie să ne prezentăm la antrenamente şi la jocuri. Din păcate, la antrenament e mai greu, pentru că dacă o să vedeţi pe unde facem antrenamente şi ce noroaie sunt... Nu cred că ar intra nimeni nici măcar să vadă terenul şi noi acolo ne antrenăm. 

Este o prostie scandalul de dopaj, dar nu avem ce face. Să le judece ei pe acolo", a declarat Constantin Budescu.

Fotbalistul a mai vorbit şi despre transferul lui Dennis Man, de la FCSB la Parma: "Îl felicit pe Dennis, merită acest lucru. Şi cei de la FCSB, pentru că investesc în jucători tineri şi, după cum vedeţi, au şi câştiguri. Eu zic că va face faţă. Dennis a crescut foarte mult, este printre cei mai buni jucători români şi nu îmi fac probleme că nu o să se impună la Parma", a mai spus mijlocaşul Astrei. 

Afla mai multe despre: constantin budescuastra 

viewscnt
Articole similare