Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constantin Ştefan, după ce a pierdut derby-ul cu Steaua: ”Ne-au dominat pe tot parcursul jocului!” Ce griji are pentru meciul cu Elverum

Constantin Ştefan, după ce a pierdut derby-ul cu Steaua: ”Ne-au dominat pe tot parcursul jocului!” Ce griji are pentru meciul cu Elverum

Handbal

Comentarii

Dinamo a pierdut cu 35-30 pe terenul rivalei Steaua, iar Constantin Ştefan spune că trebuie să lucreze la moralul jucătorilor pentru partida cu Elverum, din Liga Campionilor, partidă transmisă de Telekom Sport 1, duminică, de la 19:10.

Steaua a învins-o pe Dinamo cu 35-30, în derby-ul Ligii Zimbrilor, chiar înainte ca ”alb-roşii” să joace în grupele Ligii Campionilor. Constantin Ştefan, antrenorul lui Dinamo, explică ce n-a mers:

”Un meci în care Steaua ne-a dominat pe tot parcursul jocului, în care nouă nu ne-a ieşit nimic. Atât atacul, dar în special apărarea, n-am reuşit să-i blocăm pe Humet şi pe Milosevic. Poarta noastră a fost slabă azi, dar e un meci, un meci cu rivala noastră, dar trebuie să trecem peste aceste eşec pentru că duminică ne aşteaptă un meci important în Liga Campionilor”, a declarat Constantin Ştefan.

Acum, atenţia dinamoviştilor se concentrează pe partida cu Elverum, programată duminică, de la 19:10, în direct la Telekom Sport 1. Constantin Ştefan spune că trebuie să lucreze la moralul jucătorilor săi:

”Am pierdut din încrederea acumulată cu spaniolii de la Leon, dar ăsta e sportul. Când câstigăm ne bucurăm, acum suntem trişti, dar trbeuie să trecem mai repede şi să refacem moralul jucătorilor, pentru că asta e marea problemă. Cu altă determinare, e clar, faţa de meciul de azi. Cu mai multă luciditate în faza de atac şi cu mai multă determinare în faza de apărare”, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

Afla mai multe despre: steauadinamohandbal 

viewscnt
Articole similare