Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Constelaţie de vedete! A apărut lista de transferuri a lui Pochettino la PSG. Nume uriaşe pentru câştigarea Ligii Campionilor

Constelaţie de vedete! A apărut lista de transferuri a lui Pochettino la PSG. Nume uriaşe pentru câştigarea Ligii Campionilor

PSG

Comentarii

PSG l-a numit pe Mauricio Pochettino în funcţia de antrenor principal, iar presa franceză a aflat deja care sunt numele solicitate de antrenor pentru viitoarea perioadă de transferuri.

Noua eră Pochettino a început oficial sâmbătă, când tehnicianul argentinian a fost prezentat oficial la PSG. Potrivit francezilor, Pochettino şi-a alcătuit deja lista de achiziţii pentru a ataca UEFA Champions League. Argentinianul vrea inclusiv în această iarnă minim un transfer. Restul s-ar putea perfecta vara viitoare.

PSG plănuieşte transferuri importante. Ce jucători vrea Pochettino

Hugo Lloris, portarul lui Tottenham este principala ţintă pentru vara viitoare. Francezul vrea să revină acasă şi este un jucător apropiat de Pochettino. Rămâne de văzut dacă PSG şi Tottenham se vor înţelege asupra preţului de transfer. Portarul mai are un an şi jumătate de contract cu Tottenham, iar englezii scriu că Spurs îi caută deja înlocuitor: Sam Johnstone de la WBA sau Dean Henderson de la Manchester United.

Delle Ali este o ţintă pentru această iarnă. Englezul nu este deloc pe placul lui Mourinho, iar Pochettino îl consideră un jucător esenţial. Spurs vrea să scape de el, în principal pentru că jucătorul nu intră în planurile antrenorului şi are un contract uriaş, al doilea cel mai mare de la Tottenham. Ali ar putea ajunge în această iarnă la PSG sub formă de împrumut, urmând ca în vară, PSG să-l cumpere definitiv.

Benoît Badiashile, fundaşul lui AS Monaco, este şi el o ţintă pentru PSG. Potrivit francezilor, Pochettino îl vrea din vara viitoare, dar jucătorul va fi monitorizat până atunci de oficialii clubului şi de Leonardo.

Tot la PSG ar putea ajunge şi Christian Eriksen. Danezul a fost propus la mai multe cluburi, iar PSG pare să fie principala favorită la achiziţionarea sa. Şi el are o relaţie specială cu Pochettino, dar presa din Franţa scrie că Eriksen ar fi alternativa PSG-ului la Delle Ali, în cazul în care transferul englezului nu se va concretiza.

Atacantul lui Celtic Glasgow, Odsonne Edouard, ar putea reveni la PSG. Vârful lui Celtic a crescut la Paris Saint Germain, dar a fost cedat în Scoţia, apoi achiziţionat definitiv de campioana din Scottish Championship. Are 74 de goluri în 148 de meciuri pentru scoţieni şi este văzut drept o variantă de rezervă perfectă în lotul pe care vrea să-l contureze Poch.

Dacă nu va ajunge la un acord pentru Edouard, PSG are două ţinte din Brazilia. La recomandarea lui Leonardo, PSG ar putea deschide pistele Pedro (23 de ani, Flamengo) sau Matheus Cunha (21 de ani, Hertha Berlin).

Chiar şi Coutinho de la Barcelona este o variantă pentru parizieni dacă Pochettino va dori să-l transfere, scrie presa de la Paris, care citează surse din anturajul clubului. Antrenorul argentinian ar fi fost înştiinţat că PSG are această variantă la îndemână, dar decizia aparţine antrenorului argentinian. 

Afla mai multe despre: pochettinodelle alilloriseriksencoutinhobadiaschilematheus cunhapsgtransferuri 

viewscnt
Articole similare