Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contestat la Neftchi Baku, Adi Mutu a răbufnit la conferinţa de presă: ”Cred că sunt multe bârfe în jurul echipei”

Contestat la Neftchi Baku, Adi Mutu a răbufnit la conferinţa de presă: ”Cred că sunt multe bârfe în jurul echipei”

Stranieri

Comentarii

Antrenorul român Adi Mutu (44 de ani) este din ce în ce mai contestat după rezultatele obţinute la Neftchi Baku, fapt pentru care acesta a răbufnit la o conferinţă de presă.

Neftchi Baku, pregătită de Adi Mutu, a pierdut derby-ul cu Qarabaq, scor 0-2, în etapa a noua din campionatul Azerbaidjanului.

În urma acestui rezultat, formaţia tehnicianului român se clasează pe locul 5, cu 12 puncte. Liderul Zira are 21.

Mutu, răbufnire la conferinţa de presă: ”Avem nevoie de un proiect pe termen lung”

La finalul meciului, Adi Mutu a avut o reacţie nervoasă la conferinţa de presă. Fiind tot mai contestat pentru rezultatele obţinute la cârma lui Neftchi Baku, antrenorul român a avut un schimb dur de replici cu un jurnalist azer.

”Am avut momente bune în finalul primei reprize. Dar ştim cu toţii valoarea lui Qarabag, o demonstrează an de an în cupele europene. Noi am arătat personalitate, dar nu am păstrat acelaşi nivel pe durata întregii partidei. Am suferit pe contraatacurile lor.

Avem nevoie de un proiect pe termen lung. Nu putem facem acelaşi lucru ca anii trecuţi. E o problemă care persistă de mult timp. Trebuie să analizăm şi să vedem ce facem. Nu avem o baghetă magică, nu putem face minuni în câteva luni. Trebuie să construim pe o bază solidă, pe multă muncă, nu pe baza emoţiilor.

Înţeleg supărarea fanilor. Şi eu sunt supărat! Dar nu acest meci mă mâhneşte, noi trebuie să avem constanţă pe durata întregului sezon. Să fim realişti. La Qarabag e un proiect de alt nivel, de asta domină competiţia.

Dacă vrei să mă întrebi ceva despre meci, fă-o! Dacă ai venit venit să îţi expui opinia despre Neftchi e ceva diferit. Eşti jurnalist, ai venit să mă întrebi. Nu ai venit să îmi spui ce crezi.

Cred că sunt multe bârfe în jurul echipei. Am auzit multe critici. Indiferent de ce am face, toată lumea ne critică. Nu putem privi totul într-un mod negativ!”, a declarat Mutu, conform celor de la sportinfo.az.

Adi Mutu a adunat 13 meciuri pe banca celor de la Neftchi Baku, reuşind patru victorii, patru egaluri şi cinci eşecuri.

Afla mai multe despre: adi mutuneftchi bakuazerbaidjan 

viewscnt
Articole similare