Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”E 10 clase peste Gvardiol”. Comparaţie care ar trebui să-i facă cinste fundaşului român al momentului

”E 10 clase peste Gvardiol”. Comparaţie care ar trebui să-i facă cinste fundaşului român al momentului

Stranieri

Comentarii

Fundaşul român Radu Drăguşin (21 de ani) a fost comparat cu apărătorul lui Manchester City, Josko Gvardiol (21 de ani).

Radu Drăguşin este considerat, în momentul de faţă, cel mai în formă stranieri din naţionala României.

Fundaşul central în vârstă de 21 de ani are evoluţii din ce în ce mai bune şi mai apreciate în campionatul Italiei, la Genoa.

În ultima etapă chiar, în ciuda eşecului suferit contra lui AC Milan (0-1), apărătorul român a fost lăudat de presa din peninsulă, care l-a caracterizat ”de netrecut”.

Drăguşin, comparat cu cel mai scump fundaş central din fotbal

Prin urmare, Viorel Moldovan şi-a făcut curaj şi a afirmat că Radu Drăguşin are ”10 clase” peste Josko Gvardiol, cel mai scump fundaş central din istoria fotbalului.

În vara acestui an, Manchester City plătea celor de la RB Leipzig 90 de milioane de euro în schimbul apărătorului croat.

În urmă cu o zi, Gvardiol a fost integralist în eşecul ”cetăţenilor” pe terenului lui Arsenal, scor 0-1, în Premier League.

”Drăguşin e 10 clase peste Gvardiol în momentul de faţă! Eu aşa văd. Îl foloseşte şi fundaş stânga (n.r.- pe Gvardiol). Cu ce e mai bun Gvardiol decât Drăguşin? Atât! (n.r. că e dintr-o piaţă croată mult mai puternică decât cea românească).

A ajuns să fie element principal la Genoa şi să ţină apărarea în spate!”, a declarat Viorel Moldovan, potrivit Prima Sport.

Radu Drăguşin este cotat la opt milioane de euro, conform specialiştilor de la Transfermarkt.com, în timp ce Josko Gvardiol valorează 75 de milioane de euro.

Din 2022, Drăguşin evoluează la Genoa, care l-a cumpărat definitiv de la Juventus la începutul acestui an, cu 5,5 milioane de euro, iar recent pe numele său ar fi venit oferte inclusiv din Premier League, de la Newcastle sau Liverpool.

Fundaşul lui Genoa a fost convocat de Edi Iordănescu în vederea meciurilor naţionalei României cu Belarus şi Andorra, din preliminariile EURO 2024.

Afla mai multe despre: radu dragusinechipa nationalaromaniajosko gvardiolmanchester city 

viewscnt
Articole similare