Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă disponibilizările la FC Voluntari. Cristiano Bergodi a mai dat afară doi jucători

Continuă disponibilizările la FC Voluntari. Cristiano Bergodi a mai dat afară doi jucători

Fotbal

Comentarii

Clubul de primă ligă, FC Voluntari, a anunţat că s-a despărţit, pe cale amiabilă, de fotbaliştii Gabriel Deac şi Abdelhak Belahmeur. Clubul le mulţumeşte pentru contribuţia adusă şi le urează succes în carieră.

După ce le-a reziliat contractele jucătorilor Doru Popadiuc (24 de ani) şi Vlad Mihalcea (20 de ani), formaţia lui Cristiano Bergodi s-a mai despărţit de alţi doi jucători: Gabriel Deac şi Abdelhak Belahmeur.

Mijlocaşul Gabriel Deac (24 de ani) a bifat 6 prezenţe pentru FC Voluntari, în acest sezon, în trei dintre partide fiind titular, însă fără reuşite notabile. Bistriţeanul se afla la Voluntari din 2014, timp în care a adunat peste 120 de meciuri pentru ilfoveni, marcând 13 goluri. Cota sa de piaţă este 250.000 de euro.

Aripa stângă franceză Abdelhak Belahmeur se afla la Voluntari din vara anului 2018. Acesta a jucat 18 partide pentru formaţia de Liga l, reuşind să puncteze în două rânduri. În acest început de campionatu, tehnicianul italian, Cristiano Bergodi l-a folosit pe francez o singură dată, 28 de minute în partida pierdut în faţa celor de la Botoşani, în etapa a ll-a a Ligii l. Cota de piaţă a jucătorului cu origini algeriene este de 250.000 de euro.

Afla mai multe despre: fc voluntari 

viewscnt
Articole similare