Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă plecările de la Craiova! Nicolae Calancea şi Miodrag Mitrovic îşi vor rezilia contractul cu oltenii

Continuă plecările de la Craiova! Nicolae Calancea şi Miodrag Mitrovic îşi vor rezilia contractul cu oltenii

Fotbal intern

Comentarii

CS Universitatea Craiova a plecat, miercuri, în Austria, unde îşi va desfăşura primul stagiu de pregătire al verii, la Tirol. Din lotul deplasat de antrenorul italian Devis Mangia nu au făcut parte internaţionalii Nicuşor Bancu, Alex Băluţă şi Alex Mitriţă, care beneficiază de o vacanţă prelungită, dar şi alţi doi jucători care au adunat împreună peste 40 de meciuri în sezonul trecut.

Este vorba despre primii doi portari ai Craiovei, din stagiunea precedentă, moldoveanul Nicolae Calancea şi elveţianul Miodrag Mitrovic. Cei doi nu au efectuat vizita medială împreună cu restul grupului, cu o zi în urmă, şi nu au fost luaţi nici în Austria.

Calancea şi Mitrovic au avut evoluţii dezamăgitoare în sezonul trecut şi urmează să îşi rezilieze înţelegerile cu oltenii.

În vârstă de 31 de ani, Nicolae Calancea se afla la Craiova din 2016, timp în care a adunat 65 de partide, şi mai avea contract cu echipa lui Mangia până în 2020.

La rândul său, Mitrovic (26 de ani) a ajuns în Bănie vara trecută. Elveţianul, al cărui contract era valabil până în 2021, a profitat de gafele lui Calancea şi a fost pentru o scurtă perioadă titularul porţii Craiovei, dar nici el nu a convins. În aceste condiţii, Craiova trebuie să îşi caute cel puţin un portar pentru sezonul viitor. Din lotul deplasat în Austria fac parte doar doi goalkeeperi, Laurenţiu Popescu şi Cristian Dică.

Opt jucători s-au despărţit în această vară de Craiova. Pe lângă cei doi portari, au mai plecat Apostol Popov, Andre Santos, Simon Măzărache şi Vlad Screciu, în timp ce Stephane Drăghici şi Mihai Roman au fost împrumutaţi la Sepsi, respectiv Dunărea Călăraşi.

Afla mai multe despre: craiovamangiacalancea 

viewscnt
Articole similare