Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă problemele pentru Daniel Niculae în scandalul de la Rapid: „Va fi interzis!”

Continuă problemele pentru Daniel Niculae în scandalul de la Rapid: „Va fi interzis!”

Rapid

Comentarii

Daniel Niculae trece printr-o perioadă complicată după ancheta de la Rapid.

Daniel Niculae, probleme după audierile de la Rapid

Preşedinte giuleştenilor a fost audiat în dosarul materialelor pirotehnice de la Rapid, iar atmosfera din cadrul clubului nu este cea mai bună. Deşi Dan Şucu a declarat public că îl susţine pe oficial, acesta ar putea avea probleme, inclusiv să fie interzis pe stadioanele de fotbal o bună perioadă. 

Robert Niţă, fostul atacant din Giuleşti, este şi el alături de Daniel Niculae, dar recunoaşte că e foarte posibil ca preşedintele Rapidului să lipsească de pe stadion o bună perioadă, în funcţie de deciziile luate în urma anchetei de la club.

„Din fericire pentru Nico, el este singurul chemat acolo în calitate de suspect care îşi petrece noaptea acasă. Acesta este un lucru bun. Înseamnă că implicarea lui nu a fost atât de vizibilă şi de în afara legii. Aşa cum s-a întâmplat în cazul celorlalţi băieţi care au fost chemaţi acolo. 

Debutează ziua cu o ştire şoc. Atunci când este vorba de arme şi muniţii, aşa cum a apărut în comunicatul Poliţiei şi că este vorba şi despre un grup infracţional. Comunicatul Poliţiei vine undeva în jurul orei 12.

Până la un verdict sau un comunicat din partea autorităţilor, eu îl susţin pe Nico şi cred în nevinovăţia lui. E un moment greu şi pentru echipă.

Chiar dacă implicarea lui Nico se va dovedi că a fost minimă, conform legii 4 va fi interzis pentru el să meargă pe stadioane o perioadă”, a spus Robert Niţă, potrivit Fanatik.

Alţi doi lideri de galerie din Superligă au fost ridicaţi de mascaţi! Au fost aduşi la Bucureşti pentru audieri după ancheta de la Rapid

Continuă ancheta de la Rapid, unde 16 suporteri giuleşteni au fost deja reţinuţi.

Toată nebunia s-a extins şi la nivelul galeriei de la Petrolul. Doi lideri ai ultraşilor prahoveni au fost şi ei ridicaţi de la locuinţele lor din Ploieşti şi aduşi la Bucureşti pentru audieri. Este vorba despre Bogdan Dinu, cunoscut sub numele de „Sponsorul”, dar şi despre Robert Burlacu, zis „Roby”.

Cei doi au devenit martori în ancheta care a zguduit fotbalului românesc. Ieri dimineaţă, Daniel Niculae, Liviu „Bocciu” Ungurean şi alţi membri ai galeriei giuleştene au fost audiaţi în dosarul legat de materiale pirotehnice.

Cei doi lideri din galeria „lupilor galbeni” au intrat în „speţă” în urma unor interceptări telefonice.  

„Niciunul n-a călcat însă pe bec în sensul acuzaţiilor din investigaţie. Au fost aduşi pentru a oferi eventuale indicii despre cei de la Rapid, cu care sunt în relaţii amicale”, au comentat surse din anchetă, potrivit sportpesurse.ro.

Totuşi, la domiciliile lor nu s-a găsit nimic în neregulă. Nu acelaşi lucru poate fi spus despre investigaţiile din casele rapidiştilor, acolo unde a fost găsit un întreg arsenal de arme şi muniţii.

După audieri, „Sponsorul” şi „Roby” au fost lăsaţi să plece acasă, având calitate de martori în dosar.

Afla mai multe despre: daniel niculaerapidancheta 

viewscnt
Articole similare