Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă războiul dintre LPF şi FRF. Justin Ştefan, atac fără perdea la Răzvan Burleanu: "Ţin să îl informez asta pe acest anti-lider!"

Continuă războiul dintre LPF şi FRF. Justin Ştefan, atac fără perdea la Răzvan Burleanu: "Ţin să îl informez asta pe acest anti-lider!"

LPF

Comentarii

Continuă războiul dintre LPF şi FRF. Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, îl acuză pe Răzvan Burleanu că "a semănat panică, a creat disensiuni, decât să unească şi să responsabilizeze", prin ultimele sale declaraţii cu privire la Liga 1.

Oficialul LPF îl cataloghează pe Burleanu drept "anti-lider", după ce şeful de la Casa Fotbalului a anunţat că Liga 1 se află în stare de urgenţă din cauza celor trei cazuri de Covid-19.

"LPF l-a somat public zilele trecute pe Răzvan Burleanu să vorbească mai puţin despre Liga 1 şi să se aplece mai mult asupra competiţiilor organizate de FRF. Desconsiderând încă o dată somaţia noastră, Burleanu a ieşit pentru a ne informa că Liga I e în stare de urgenţă ca urmare a celor 3 cazuri de COVID-19 existente în rândul echipelor din Liga I. Un mesaj care mai degrabă a semănat panică, a creat disensiuni, decât să unească şi să responsabilizeze.

[...] Ţin să îl informez pe acest anti-lider că mai multe ţări europene s-au confruntat cu apariţia cazurilor de COVID-19 în rândul echipelor de fotbal. Spre exemplu, în Germania au fost 16 cazuri, în Spania 25 de cazuri, în Italia 24 de cazuri, în Portugalia 3, în Anglia 18 cazuri. În aceste ţări, preşedinţii de federaţii nu au intrat în rolul unor panicarzi, gata să provoace nejustificat panica. Spre exemplu, Burleanu ne-a explicat că play-out-ul este în pericol, cu toate că nu avem la acest moment o situaţie clară a meciurilor care vor fi amânate. De asemenea, nu se pune problema inexistenţei unor date pentru reprogramarea meciurilor amânate, cât timp nu s-a stabilit încă o dată pentru începerea sezonului următor", a scris Justin Ştefan, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Continuă războiul dintre LPF şi FRF

 

Afla mai multe despre: lpf 

viewscnt
Articole similare