Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Continuă relaţia dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa, după incidentul de la Giurgiu. Impresara recunoaşte: "Da, m-am întâlnit cu Dan"

Continuă relaţia dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa, după incidentul de la Giurgiu. Impresara recunoaşte: "Da, m-am întâlnit cu Dan"

Diverse

Comentarii

Evenimentul momentului în fotbalul românesc continuă să prindă proporţii. Cum noaptea este un sfetnic bun, Dan Alexa şi Anamaria Prodan s-au întâlnit duminică dimineaţa pentru a lămuri ce s-a întâmplat la Giurgiu.

Cei doi s-au întâlnit într-un mall din Capitală şi, potrivit GSP, soţia lui Laurenţiu Reghecampf şi-a cerut scuze faţă de antrenorul de la Astra Giurgiu. "Da, m-am întâlnit cu Dan. Dar nu are rost să mai comentăm ce s-a întâmplat. Am reacţionat greşit şi i-am cerut scuze. Este un subiect închis", a declarat Anamaria pentru Gazetă

Chiar dacă Anamaria Prodan susţine că motivul de la care a pornit întregul eveniment este din raţiuni profesionale, sursele Telekom Sport susţin altceva. Anamaria Prodan a făcut o adevărată criză de gelozie în parcarea stadionului din Giurgiu. Supărată că Dan Alexa era aşteptat de o altă femeie, ea s-a dus şi l-a lovit pe Alexa cu pumnul în faţă. Cei doi au intrat, mai apoi, la vestiare, acolo unde a continuat cearta.

Afla mai multe despre: dan alexaanamaria prodan 

viewscnt
Articole similare