Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra a explicat schimbarea pe care toţi au contestat-o: ”Mi-a zis că nu mai poate” Din ce motiv l-a băgat pe Ianis Hagi

Contra a explicat schimbarea pe care toţi au contestat-o: ”Mi-a zis că nu mai poate” Din ce motiv l-a băgat pe Ianis Hagi

Echipa națională

Comentarii

Imediat după ce România a reuşit să marcheze, prin Keşeru, golul de 1-2, Cosmin Contra a surprins pe toată lumea când a decis să scoată un atacant şi să introducă un mijlocaş, deşi jocul nostru mergea foarte bine.

Criticat de toată lumea după partidă, Contra a explicat de ce l-a schimbat pe Puşcaş cu Ianis Hagi, în condiţiile în care România juca bine şi forţa egalarea.

George nu mai putea, nu mai avea energie şi pierduse din ritm. Am decis să-l introduc pe Ianis Hagi, un fotbalist pe care îl ştim cu toţii, poate aduce un plus la fazele fixe. Apoi, pe final, m-am gândit să-l introduc pe Andrei Ivan şi să încercăm să profităm de viteza lui foarte bună.

Putea să-mi iasă, au fost ceva oportunităţi pe final de partidă. Dacă jucam la fel ca în prima repriză, ziceam că suntem net inferiori. Dar în partea a doua am arătat bine, am jucat de la egal la egal, dacă nu chiar mai bine decât Suedia”, a spus Contra, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: contraromaniasuedia 

viewscnt
Articole similare