Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra le-a pus o vorbă bună lui Man şi Mihăilă! Fanii Milanului l-au sunat pe "Guriţă": "Joacă la un nivel excelent!"

Contra le-a pus o vorbă bună lui Man şi Mihăilă! Fanii Milanului l-au sunat pe "Guriţă": "Joacă la un nivel excelent!"

Stranieri

Comentarii

Cosmin Contra (45 de ani), fostul jucătorul al lui AC Milan, le-a pus o vorbă bună lui Dennis Man ş Valentin Mihăilă, acum la Parma. "Guriţă" a vorbit cu un site al suporterilor Milanului şi i-a lăudat pe cei doi fotbalişti români, pe care formaţia de pe "Ennio Tardini" a plătit peste 20 de milioane de euro.

Man şi Mihăilă au luat cu asalt Serie A după transferul la Parma şi luptă pentru evitarea retrogradării alături de echipa patronată acum de Kyle Krause. Curioşi, după ce au apărut informaţii că Man ar fi pe lista lui AC Milan, fanii "diavolilor" l-au contactat pe fostul selecţioner, Cosmin Contra, pentru a discuta despre cei doi.

Antrenorul le-a spus doar cuvinte de laudă despre Man şi Mihăilă, cărora le-a pus o vorbă bună în faţa suporterilor Milanului: "Nu au început bine, dar acum joacă la un nivel excelent. Sunt diferenţe între ei: Mihăila este mai rapid, în timp ce Man este mai tehnic şi mai puternic. Au talent, trebuie să confirme la Parma, iar apoi în câţiva ani să meargă la o echipă mai puternică", a spus Cosmin Contra pentru milannews.it.

AC Milan îl are pe o listă lărgită de transferuri pe Dennis Man, care abia a ajuns în Serie A, în ianuarie, dar a impresionat în meciul direct, pierdut de Parma cu 1-3 în faţa echipei lui Stefano Pioli.

Antrenorul Parmei, laude pentru Dennis Man. L-a dat exemplu: "A crescut fantastic de la meci la meci!"

Dennis Man şi Valentin Mihăilă sunt amândoi în lotul Parmei pentru meciul cu Cagliari, care e sâmbătă, de la ora 21:45, în direct la Telekom Sport şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Parma e implicată într-o luptă aprigă pentru salvarea de la retrogradare în Serie A, iar Man şi Mihăilă trebuie să pună umărul din greu pentru îndeplinirea obiectivului. Cei doi români sunt în lotul echipei de pe "Ennio Tardini" pentru meciul contra lui Cagliari, echipa românului Răzvan Marin (25 de ani), iar înaintea partidei antrenorul Roberto D'Aversa l-a dat exemplu pe Man.

"Sunt bucuros că există concurenţă, mulţi pot juca din primul minut, iar Dennis Man, de exemplu, a crescut fantastic, de la meci la meci. Sunt aspecte pozitive, cel mai important este să mergem la Cagliari şi să aducem 3 puncte pentru noi, pentru fani, pentru preşedinte", a spus Roberto D'Aversa.

Afla mai multe despre: cosmin contramanmihailaparmaac milan 

viewscnt
Articole similare