Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contra ştie cum să câştige amicalul de astăzi cu Suedia: "De asta avem nevoie! Ei sunt jucătorii care să-i pună în dificultate"

Contra ştie cum să câştige amicalul de astăzi cu Suedia: "De asta avem nevoie! Ei sunt jucătorii care să-i pună în dificultate"

Echipa națională

Comentarii

Cosmin Contra anunţă schimbări în primul 11 al României, faţă de meciul câştigat, sâmbătă, cu 2-1, în Israel, şi le cere jucătorilor să şuteze de la distanţă.

 "În funcţie de adversar voi încerca să introduc un 11 care să-i pună în dificultate. Vor fi schimbări în echipa de start. Analizând echipa Suediei, avem nevoie de un tip de jucători care să-i pună în dificultate, ei fiind o echipă masivă, au peste şapte jucători de 1,89-1,93 şi trebuie să găsim jucătorii care să-i pună în dificultate. Eu zic că o armă pe care noi o avem este cea a şutului de la distanţă.

Avem jucători care utilizează foarte bine acest procedeu, numai că de foarte multe ori nu trag la poartă. Nicolae Stanciu a înţeles că una dintre calităţile lui e şutul. A încercat în Israel şi a dat un gol frumos. Mai avem jucători care fac lucrul ăsta şi este o armă care ne poate pune în avantaj. Încurajez orice jucător să inventeze la 20-25 de metri de poarta adversă, să facă ceva diferit", a spus Contra.

"E un meci greu, cu o echipă calificată la mondiale, care în meciul de baraj a eliminat Italia, o echipă foarte bine organizată, o echipă tipic nordică, foarte puternică din punct de vedere fizic, cu un joc bine definit. Ieri, nu prea am avut timp să lucrez cu băieţii, pentru că condiţiile e antrenament au fost cum au fost. Am avut două grupe de jucători, unii au rămas la refacere, alţii au făcut antrenament", a mai declarat antrenorul.

 Meicul amical România - Suedia va avea loc marţi, de la ora 21.30, la Craiova.

Afla mai multe despre: romaniasuediaamicalcraiovacosmin contra 

viewscnt
Articole similare