Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Contrastele lui Ioan Andone. Jucătorii care l-au impresionat şi dezamăgit pe "Fălcos": "Mă aşteptam la mai mult!" | EXCLUSIV

Contrastele lui Ioan Andone. Jucătorii care l-au impresionat şi dezamăgit pe "Fălcos": "Mă aşteptam la mai mult!" | EXCLUSIV
Comentarii

În direct la Telekom Sport, după România U21 - Mexic U21 1-3, Ioan Andone a vorbit despre partida pierdută de tricolorii mici şi a identificat jucătorii cu mare potenţial, dar a spus şi că doi jucători l-au dezamagit în partida contra sud-americanilor. "Fălcosul" l-a lăudat şi pe Florin Bratu, selecţionerul naţionalei de tineret.

Contrastele lui Ioan Andone. Jucătorii care l-au impresionat şi dezamăgit pe "Fălcos": "Mă aşteptam la mai mult!"

România U21 a pierdut contra Mexicului, scor 3-1, într-un meci amical, iar Ioan Andone a analizat partida în direct la Telekom Sport.

Cel poreclit "Fălcosul" a remarcat jucătorii cu potenţial, precum Ianis Stoica, Petrila sau Cîmpanu, dar a spus că se aştepta la mai mult de la Markovic sau Miculescu. Ioan Andone a vorbit despre selecţionerul Florin Bratu, pe care l-a lăudat pentru cum lucrează tactic cu jucătorii săi. "Prost am stat şi la primul gol, şi la al doilea gol. Mai ales că vine mingea invers, în primul rând responsabil de lovituri libere e portarul, plus unul dintre fundaşii centrali. Primul gol, au lăsat să curgă mingea, s-au uitat la om. N-a atins nimeni mingea şi a intrat în colţul lung, golul doi minge deviată, jucator care e liber la colţul scurt, în loc să o atace, o lasă să devieze. La echipa naţională de tineret acum se face lotul, am stat de vorbă cu Bratu, Munteanu, Marius Niculae. Caută să structureze un lot şi e mult de lucru, dar există calitate. Cîmpanu, nu mai vorbesc de Stoica, Baiaram, Petrila... Sunt jucători cu care poţi să lucrezi.

Mă aşteptam la mai mult de la Markovici, dar cred că el încă nu ştie să interpreteze multe faze. Joacă în treimea proprie, cum ar trebui să joace în treimea adversă. Are însă potenţial. Şi de la Miculescu mă aşteptam la mai multe. Astăzi au avut probleme mari pentru că Mexic a făcut pressing foarte avansat şi i-au obligat pe fundaşi să joace cu minge lungă. Am avut probleme de construcţie, nu am putut să ieşim cu pase pe jos.

La echipa naţională ai puţin timp să lucrezi cu jucătorii. Am fost la antrenamente, Bratu a lucrat bine tactic cu ei. Au de învăţat, sunt copii. Sunt mulţi jucători buni, dar trebuie să se stabilească un lot clar de 18-20 de jucători. Bratu e pasionat, l-am avut şi ca jucător. Jucătorii îl ascultă, am văzut ce le cerea la antrenamente. E şansa lui şi trebuie să reuşească. Are doi ani să contruiască o naţională şi cred că are şi cu ce", a spus Ioan Andone, la Telekom Sport.

România U21 - Mexic U21 1-3, într-un amical

Echipa de tineret a României a fost învinsă, sâmbătă, la Marbella, cu scorul de 3-1 (2-0), de rerezentiativa similară a Mexicului, în al doilea meci amical din cantonamentul efectuat în Spania.

Au marcat: Ramon Juarez '81 (a) / Carilo '29, Ramon Juarez '41, Luca Martinez '47.

La finalul meciului, jucătorii celor două echipe s-au luat lovit şi s-au îmbrâncit, după o intrarea mai tare a unui fobalist român. Din fericire, situaţia nu a degenerat şi s-a calmat destul de repede.

Un incident similar, de mai mică amploare, s-a produs şi în prima repriză, după un fault al lui Markovic.

Selecţionerul Florin Bratu a folosit următoarea formaţie: M. Popa (Ducan '76) – Al. Ţîrlea, Screciu, Dican, Ţicu – D. Albu (Isac '76), D. Toma (Sefer '76) –  Miculescu (M. Şerban '64), Pitu (Cîmpanu '64), Petrila (Corbu '64) – Markovic (I. Stoica '46).

În primul meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Spania, România U21 a învins, joi, tot la Marbella, cu 1-0, reprezentativa U20 a Suediei.

Tinerii tricolori vor reveni, duminică, în ţară.

Afla mai multe despre: ioan andonenationala u21romaniabratu 

viewscnt
Articole similare