Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Copiii nu sunt invincibili în faţa coronavirusului! A murit un jucător de fotbal în vârstă de 14 ani

Copiii nu sunt invincibili în faţa coronavirusului! A murit un jucător de fotbal în vârstă de 14 ani
Comentarii

Un copil de 14 ani, jucător de fotbal în sală în Portugalia, a murit duminică. Este unul dintre cele mai tinere persoane care îşi pierd viaţa din cauza coronavisului.

Devine din ce în ce mai clar că vârsta fragedă nu reprezintă întotdeuna un avantaj în faţa infecţiei cu coronavirus. Tot mai mulţi copii şi tineri, unii chiar şi fără afecţiuni anterioare îşi pierd viaţa din cauza noului virus. Un copil de 14 ani, jucător de fotbal în sală din oraşul portughez Ovar, s-a stins duminică la prânz la Spitalul din Santa Maria da Feira. Fusese internat acolo după ce a fost testat pozitiv la coronavirus.  

Ministrul Sănătăţii din Portugalia, că motivele decesului sunt încă în curs de investigare, dar că puştiul suferea şi de alte afecţiuni. Avea psoriazis. 

"De această dată nu ai mai reuşit să-ţi fentezi adversarul, aşa cum obişnuiai să o faci. Suntem fără cuvinte. Odihneşte-te în pace campionule", a fost mesajul reprezentanţilor clubului la care juca Vítor Godinho, CCR Maceda. 

Portugalia este unul dintre cele mai afectate state de coronavirus. Bilanţul anunţat duminică de autorităţi a fost 5942 de cazuri înregistate, dintre care 5800 active şi 119 decese.  

Afla mai multe despre: coronavirusportugalia 

viewscnt
Articole similare