Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu a făcut spectacol când a fost întrebat despre Dinamo: ”Sunt precum Goldenul meu, care e blând, îl bate pisica”

Cornel Dinu a făcut spectacol când a fost întrebat despre Dinamo: ”Sunt precum Goldenul meu, care e blând, îl bate pisica”

Superliga

Comentarii

Cornel Dinu a fost din nou foarte critic la adresa jucătorilor lui Dinamo, mai ales a fundaşilor. Fostul selecţioner a comentat în stilul propriu felul în care se apără elevii lui Mircea Rednic.

Dinamo nu dă semne că-şi revine şi a pierdut cu 4-1 în faţa Astrei, în ultima etapă din acest an. Cornel Dinu spune că una dintre cele mai mari probleme ale lui Dinamo este apărarea şi fostul selecţioner spune că fundaşii nu reprezintă vreun obstacol serios în calea adversarilor:

”Ce m-a încercat, văzând această partidă, a fost sentimentul de milă, nu de jenă. Am trecut şi pe partea asta, de milă pentru ceea ce a ajuns Dinamo [...] Mă gândeam când l-am văzut pe Goldenul meu, care e un câine senzaţional, dar propagandistic şi el, ca jucătorii de la Dinamo din apărare, în sensul că latră, îşi apără teritoriul, dar nu a muşcat pe nimeni. E o secvenţă în care pisica de la Trafalgar, unde ne ducem noi, Mitzi, care îi dă nişte palme apărătorului Merlin de rămâi stupefiat. Îi dă cu laba, iar Merlin e căţelul din ziua de astăzi, nu face nimic. Săracul, e blând, îl bate pisica, cum e Popescu, cum e Grigore, cum e Olteanu, cum e Sorescu. Nu se mai poate, e dramatic ce se întâmplă.

Îmi aduc aminte acum o fază în care săracul Popescu la meciul cu CFR parcă se duce la o fază cu mâinile la spate. Nu se duce niciun apărător ca la patinaj viteză. E ca Merlin al meu, săracul. Merlin se duce cu botul, îi dă asta nişte scatoalce pe faţă, se retrage şi pleacă. Ori eşti apărător şi mănânci zona respectivă cu minge cu tot, ori caută-ţi altă meserie”,
a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cornel dinuminutul 91fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare