Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu a indicat omul potrivit pentru postul de selecţioner: "El e singurul cu calităţi pentru această funcţie" | EXCLUSIV

Cornel Dinu a indicat omul potrivit pentru postul de selecţioner: "El e singurul cu calităţi pentru această funcţie" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

În direct la Telekom Sport, Cornel Dinu (73 de ani) a vorbit despre postul de selecţioner şi a spus că din lista cu Edi Iordănescu, Loţi Boloni şi Adrian Mutu, Boloni era singurul care avea calităţi pentru fi antrenorul echipei naţionale. FRF a negociat mult cu Boloni, dar în cele din urmă acesta a refuzat să-i preia pe tricolori.

Cornel Dinu a indicat omul potrivit pentru postul de selecţioner: "El e singurul cu calităţi pentru această funcţie" | EXCLUSIV

Federaţia Română de Fotbal caută în continuare selecţioner după ce au picat negocierile şi cu Loţi Boloni, după ce Gică Hagi, Dan Petrescu şi Răzvan Lucescu au spus "nu" deja. La Casa Fotbalului au existat speranţe că Boloni va accepta postul de selecţioner după ce a venit la Bucureşti pentru negocieri, însă în cele din urmă a declinat oferta.

Contactat de Telekom Sport, Cornel Dinu a vorbit pe tema căutărilor care se desfăşoară la Casa Fotbalului, iar "Procurorul" a spus că singurul antrenor cu calităţi reale dintre numele rămase pe lista FRF era Loţi Boloni. Adrian Mutu şi Edi Iordănescu sunt şi ei în negocieri cu federaţia.

"Singurul antrenor care avea calităţi pentru această funcţie era Boloni, prin caracterul şi educaţia care îl caracterizează. Condiţile pe care le-a pus Boloni erau logice. Alesul nu era el, alesul era pus de dinainte. S-a făcut totul doar de ochii presei. Dacă iei trecutul lui Edi Iordănescu, el a fost mai mult plimbat pe la echipe prin criterii de afinitate politică.

Singurul nimerit era Boloni, repet. El a cerut o perioadă de timp, 4 ani cred, ca să aducă din nou naţionala sus! Trebuie pornit de jos şi el a ştiut asta", a spus Cornel Dinu, la Telekom Sport.

Din ultimele informaţii, Edi Iordănescu a acceptat oferta făcută de FRF şi e următorul selecţioner, urmând să semneze contractul şi să fie prezentat în umrătoarea săptămână, dacă totul va decurge bine.

Ladislau Boloni a mai antrenat echipa naţională între iulie 2000 şi iulie 2001. În acel mandat pe care l-a avut la prima reprezentativă, Boloni preluase echipa la startul preliminariilor pentru Mondialul din 2002 şi a demisionat înainte de ultimele două meciuri, pentru a semna cu Sporting Lisabona. Boloni a antrenat naţionala României pentru 13 meciuri. Antrenorul a reuşit 8 victorii, 2 egaluri, 3 înfrângeri.

Afla mai multe despre: cornel dinuboloniedi iordanescuselectionerromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare