Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu, despre fotbalistul din Liga 1 pe care Edi Iordănescu nu trebuie să-l rateze şi paralela făcută cu Messi: "100% merită selecţionat" | EXCLUSIV

Cornel Dinu, despre fotbalistul din Liga 1 pe care Edi Iordănescu nu trebuie să-l rateze şi paralela făcută cu Messi: "100% merită selecţionat" | EXCLUSIV
Comentarii

Expertul Telekom Sport, Cornel Dinu, e de părere că fotbalistul FCSB, Octavian Popescu, nu ar trebui să lipsească din naţionala mare a României. Dinamovistul a tranşat şi dificultatea cu care jucătorul se exprimă în public.

Cornel Dinu: "100% Octavian Popescu merită selecţionat"

Înainte ca Edi Iordănescu să anunţe şi lista fotbaliştlor din Liga 1 pentru prima sa acţiune ca selecţioner al României, Cornel Dinu a transmis că fotbalistul FCSB, Octavian Popescu, trebuie să se regăsească în lotul final. 

"Octavian Popescu a avut nişte sclipiri până acum, câştigul duelurilor individuale. Are viteză de pornire cu mingea la picior şi are o lovire corectă a balonului. Am asistat la goluri şi ca cele ale lui Del Piero. De data asta, per total, m-a surprins că Voluntari a apelat la jocul defensiv şi cei care au atacat au fost cei de la FCSB. Se observă la FCSB că sunt posibilităţi de joc individual, există calitate la jucători, de la mijloc în atac, dar conlucrarea lor lasă de dorit, iar victoria vine dintr-o explozie individuală a unui jucător şi nu prin joc colectiv, prin nişte combinaţii care sunt antrenate, premeditate.

100% Octavian Popescu merită selecţionat. Aici intervine strategia de joc a selecţionerului, maniera de cum vrea să joace, strategia, multe lucruri care aparţin selecţionerului şi sper să reuşească, pentru că depinde viitorul României", a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport.

Recent, o controversă s-a iscat în privinţa lui Octavian Popescu, iar Mihai Stoica a anunţat că ştie ce va face Edi Iordănescu, după ce selecţionerul a simţit că Gigi Becali pune presiune în privinţa convocării jucătorului de la FCSB. 

"Messi, când a venit la Barcelona, era un handicapat din punct de vedere al exprimării"

De asemenea, Cornel Dinu a transmis că atacantul de la FCSB ar trebui să demonstreze pe teren şi i-a luat apărarea în privinţa dialogului în public făcând o paralelă cu Lionel Messi. 

"Asta e o problemă foarte complicată. Nu putem combate natura umană. Convingerea mea e că felul în care comunică nu ar trebui să fie un handicap. Mă interesează ce face pe teren. Messi, când a venit la Barcelona, era un handicapat din punct de vedere al exprimării. Messi e o excepţie, dar mai pot exista şi altele decât Messi, iar Octavian Popescu ar putea să fie. El e un executant pe teren, nu-i cere discurs, cere-i să arate pe teren. În străinătate e vorba despre comportament, dar execuţiile îl recomandă", a mai spus expertul Telekom Sport. 

Noul selecţioner al României, Edward Iordănescu, a anunţat lista preliminară formată din stranieri pentru partidele amicale cu Grecia şi Israel

 

Afla mai multe despre: edi iordanescucornel dinuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare