Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu îi face praf pe cei de la FCSB: ”Nu mă surprinde că au pierdut. S-au ocupat de alte lucruri decât de pregătirea jocului”

Cornel Dinu îi face praf pe cei de la FCSB: ”Nu mă surprinde că au pierdut. S-au ocupat de alte lucruri decât de pregătirea jocului”

FCSB

Comentarii

Cornel Dinu spune că nu este surprins că FCSB a pierdut la Iaşi. Fostul mare fundaş al lui Dinamo şi-a argumentat afirmaţia prin faptul că jocul echipei a scăzut de la o etapă la alta.

FCSB a pierdut cu 1-0 în faţa lui CSM Poli Iaşi, iar şanse la titlu sunt minime. Cornel Dinu spune însă că rezultatul nu-l surprinde. Colaboratorul Telekom Sport spune că jocul echipei suferă tot mai mult. În plus, îi acuză pe cei din conducere că s-au concentrat pe alte lucruri, referirea la oferta făcută pentru Qaka, înaintea meciului direct. Ce adversari poate intalni FCSB in Europa League

”Nu e nicio surpriză, pentru că Steaua a jucat din ce în ce mai prost în ultimele partide din play-off. Luaţi şi rezultatul, dar în afara rezultatului e prestaţia în sine. Steaua avut o singură situaţie, în minutul 5, pardon 8, când Bălaşa a reluat pe lângă poartă, dovedind că e un apărător care nu loveşte cu latul, ci cu călcâiul la o minge trimisă cu puţin efect de Budescu. În special cei de la Steaua, cred că s-au ocupat de alte lucruri decât de pregătirea echipei şi de joc. Chiar şi cu om în plus timp de 20 de minute de joc, Steaua n-a periclitat deloc poarta celor de la Iaşi”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport, în cadrul emisiunii Minutul 91.

Afla mai multe despre: cornel dinufcsbcsm poli iasi 

viewscnt
Articole similare