Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu îi propune doi fotbalişti lui Edi Iordănescu în naţonală: "Nu e rău să-i încerci la meciurile amicale" | EXCLUSIV

Cornel Dinu îi propune doi fotbalişti lui Edi Iordănescu în naţonală: "Nu e rău să-i încerci la meciurile amicale" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Dinamovistul Cornel Dinu îi propune doi veterani lui Edward Iordănescu pentru următoarea acţiune a echipei naţionale.

Propunerile lui Cornel Dinu pentru echipa naţională

Naţionala are două amicale în martie, la debutul lui Edi Iordănescu. La 25 martie, pe Stadionul Steaua, tricolorii vor întâlni naţionala Greciei. Patru zile mai târziu, la 29 martie, România va juca în deplasare cu Israel.

Nicolae Stanciu va lipsi de la cele două partide, dar antrenorul ar putea lua în calcul revenirea a doi jucători importanţi din Liga 1. 

Cornel Dinu consideră că fundaşii centrali, Cristian Săpunaru, de la Rapid, şi Gabriel Tamaş, de la FC Voluntari, ar putea fi încercaţi măcar în partidele de pregătire premergătoare celor din Liga Naţiunilor. 

Dinamovistul a evidenţiat prestaţia lui Săpunaru după remiza cu Dinamo, scor 1-1. 

"Este un joc oarecum în care Rapid pleca favorită. Dinamo mi s-a părut mai închegată decât până acum. Dinamo are trei jocuri de când nu a mai pierdut, după o serie înfiorătoare. Iar Rapid are nouă jocuri fără victorie. Rapid a dominat vreo 60 de minute, ocazii 5-2. Vreau să remarc, faţă de istoria de altă dată a acestor cluburi, când calitatea jucătorilor era mult mai ridicată.... 

Săpunaru a fost cel mai lucit, cel mai clar şi mai sigur pentru jocul echipei. Dacă reuşea şi să marcheze, probabil că altfel ar fi fost soarta. Cine nu are bătrâni să-şi scumpere. Părerea mea e că interesant mi s-a părut că din punct de vedere al rezistenţei fizice, Săpunaru a controlat mijlocul terenului. După s-a retras, a ieşit Dandea, Săpunaru a revenit fundaş. 

Sigur, sunt calculele lui Edi Iordănescu. Nu e de dat la o parte intrarea lui şi a lui Tamaş la echipa naţională. Nu e rău să-i încerci la meciurile amicale", a declarat expertul Telekom Sport. 

Noul selecţioner va fi pe bancă la primele meciuri oficiale în iunie, când sunt programate întâlniri din Grupa 3 a Diviziei B a Ligii Naţiunilor, din care mai fac parte Finlanda, Muntenegru şi Bosnia-Herţegovina. Primul meci va fi la 4 iunie, în deplasare, cu Muntenegru.

Afla mai multe despre: cornel dinucristian sapunarugabriel tamasechipa nationalaedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare