Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu l-a „împachetat” din nou pe Marius Şumudică: „Copile, vezi-ţi de lungul nasului!”

Cornel Dinu l-a „împachetat” din nou pe Marius Şumudică: „Copile, vezi-ţi de lungul nasului!”

Fotbal intern

Comentarii

Cornel Dinu, fostul mare internaţional, i-a oferit o nouă replică devastatoare lui Marius Şumudică.

Cornel Dinu l-a „împachetat” din nou pe Marius Şumudică: „Copile, vezi-ţi de lungul nasului!”

După ce Şumudică i-a dat o replică dură, spunând că Dinu nu mai poate fi găsit decât cu ajutorul Google-ului, fosta legendă de la Dinamo a continuat cu un răspuns acid.

„Din punctul acesta de vedere lucrurile sunt clare. Eu am lucrat cât eram antrenor… Pentru că am văzut un băiat care e pe toate posturile, vorbeşte despre toate… Nu vreau să mai îi dau numele că nu are sens. El spunea că eu sunt de găsit pe Google. Păi, măi copilule, eu am jucat 454 de jocuri la Dinamo.

Şi am jucat vreo 75 de meciuri la echipa naţională, per total vreo 150 cu cele amicale. Păi stai să vedem, nu pune vârsta în calcul şi pune palmaresul în sine. Ca să nu mai zic, ca antrenor am luat două cupe, două campionate ca antrenor, şi vreo şase ca jucător. Deci să ne vedem lungul nasului, să nu mai vorbim porcării”, a spus Cornel Dinu, potrivit Fanatik.

Ce a declarat Marius Şumudică despre Cornel Dinu

„Dacă nu aş apela la serviciile celor de la Google, mi-ar fi foarte greu să-mi aduc aminte chiar vag de când n-a mai antrenat cel căruia lumea fotbalui îi spune “Procuroru’”. Trec peste jignirea de joasă speţă cu pocirea numelui meu, dar în timp ce “Şoşodică” e liber de contract de doar vreo lună şi ceva, “Procuroru’” cred că nu mai antrenează de pe vremea defunctei Cupa Cupelor!

Ca şi în alte cazuri, vreau să-i amintesc domnului Cornel Dinu că am un palmares bunicel, zic eu. Sunt campion cu Astra Giurgiu, am dus această echipă în primăvara europeană a Europa League, învingând de două ori un colos financiar din Premier League, West Ham, şi ieşind din grupe cu adversari precum Roma, Plzen sau Austria Viena, am jucat cu Shabab în Liga Campionilor Asiei, am fost cu Gaziantep în primele 3 din Turcia, prima oară în istoria acestui club şi ar mai fi, dar mai bine mă opresc.

Sincer, am răspuns doar pentru că nu permit să mi se terfelească o carieră pentru care am muncit şi am stat departe de familie şi din respect pentru staff-ul meu şi jucătorii cu care am lucrat. Altfel, nu-mi încărcam sufletul cu asemenea lucruri realmente ieftine”, a spus Marius Şumudică, potrivit Prosport.

 

Afla mai multe despre: cornel dinumarius sumudicafotbal 

viewscnt
Articole similare