Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu simte că se apropie un moment istoric pentru Dinamo: "E dramatic". Singurele echipe cu care "câinii" ar putea lua puncte | EXCLUSIV

Cornel Dinu simte că se apropie un moment istoric pentru Dinamo: "E dramatic". Singurele echipe cu care "câinii" ar putea lua puncte | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Fostul antrenor dinamovist, Cornel Dinu, crede că echipa din "Ştefan cel Mare" are şanse mici de salvare de la retrogradare. Expertul Telekom Sport a analizat înfrângerea cu FCSB, scor 3-0, de pe teren propriu.

Dinamo, spre retrogradare: "Îi dau şanse foarte mici de salvare"

Dinamo a înregistrat încă o înfrângere, una dureroasă de această dată, cu FCSB, scor 3-0. Cornel Dinu crede din ce în ce mai puţin în menţinerea în Liga 1. "Câinii" ar putea retrograda pentru prima dată în istorie. 

"N-am fost de acord cu abordarea jocului, dar a fost un echilibru între echipe, cu excepţia contraatacului, când a fost execuţia lui Octavian Popescu precum Del Piero. În două jocuri cu FCSB, Dinamo încsează nouă goluri. În 1999-2000, mi-a adus aminte un prieten, când exista Cupa Ligii, atunci Dinamo a bătut cu 7-0 în 1999, acum s-a ajuns la această discrepanţă.

Lui Dinamo îi dau şanse foarte mici de salvare de la retrogrdarea. Mai are şapte partide în sezonul regular, dintre care două, la cum arată echipa... Achiziţiile, numirile de antrenori vin din afara logicii tehnice, doar dintr-o dorinţă de a face bine. Cu Gaz Metan şi cu UTA ar putea face puncte. Am rezerve în forţa de impunere a lui Badea, care are cunoştinţe fotbalistice", a declarat expertul Telekom Sport. 

  • FCSB ocupă locul doi în clasamentul Ligii 1, cu 51 de puncte, cu opt mai puţine decât liderul CFR Cluj. Dinamo este pe penultima poziţie, 15, cu 12 puncte, cu unul mai mult decât ultima clasată, Academica Clinceni.

Nici mişcările de trupe din jurul echipei şi nici alegerea căpitanului nu l-au convins că echipa poate urca în clasament. "La Dinamo s-au adus jucători, cu greutăţile financiare, dar când îl dai pe Rednic şi îi reproşezi că a vrut să schimbe 11 jucători şi aduci 11 acum... 

FCSB a pasat, a jucat repede faza de posesie, a avut 1-0, dar toate achiziţiile, unele dintre ele rapide, în criză de posibilităţi financiare în perioada lui Rednic şi continuate acum... 

E dramatic dacă la Dinamo e căpitan Răuţă. Nişte jucători crescuţi de Dinamo au fost daţi la o parte, un câştig pentru negustorul Negoiţă. Apoi sunt unii care au plecat de la Dinamo, pentru că nu făceau faţă cerinţelor, Filip. Să-l compari pe Răuţă cu Hîldan, s-a întâmplat blasfemia asta, e o necunoaştere. Hîldan ataca mingea, nu omul, precum Răuţă", a mai spus Cornel Dinu pentru Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: cornel dinudinamo fcsb 0-3dinamo retrogradarecornel dinu dinu 

viewscnt
Articole similare