Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cornel Dinu trage un semnal de alarmă: ”Rămâne de văzut dacă Rednic va putea face asta”. Ce problemă a sesizat ”Procurorul”

Cornel Dinu trage un semnal de alarmă: ”Rămâne de văzut dacă Rednic va putea face asta”. Ce problemă a sesizat ”Procurorul”

Dinamo București

Comentarii

E agitaţie mare la Dinamo, după ce Negoiţă l-a demis pe abia instalatul Niculescu pentru a-l aduce pe Mircea Rednic. Cornel Dinu înţelege mutarea şi mizatul pe experienţă, dar nu e convins că Rednic are soluţia magică pentru a scoate echipa din criză.

”Procurorul” e sceptic în privinţa relaţiei dintre Negoiţă şi Rednic, în condiţiile în care ”Puriul” este tipul de antrenor care se implică total la o echipă.

"Rednic este un antrenor foarte bun, dar nu va fi uşor. La Dinamo au fost transferuri făcute aiurea, atmosfera nu este cea care trebuie şi există şi multe lacune de pregătire. Problema este mai delicată la club şi rămâne de văzut dacă Rednic va putea până în iarnă să modifice.

Rednic a fost un jucător foarte bun, a demonstrat ca antrenor, dar rămâne de văzut dacă poate reuşi cu materialul pe care îl are la dispoziţie. La ultima sa venire a demonstrat că este ca o sabie, el taie şi spânzură, dar este o sabie care nu intră în aceeaşi teacă şi cu altcineva. Urmează meciurile cu Dunărea Călăraşi şi Concordia Chiajna, iar apoi va fi un maraton pentru că se joacă până târziu în decembrie. Va fi greu să le facă pe toate peste noapte”, a declarat Cornel Dinu pentru Fanatik. 

Afla mai multe despre: cornel dinumircea rednicdinamoniculescunegoita 

viewscnt
Articole similare