Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | L-au "debarcat" ieftin! INCREDIBIL: Ce sumă a încasat Niculescu la plecarea de la Dinamo şi ce i-au imputat şefii

EXCLUSIV | L-au "debarcat" ieftin! INCREDIBIL: Ce sumă a încasat Niculescu la plecarea de la Dinamo şi ce i-au imputat şefii

Superliga

Comentarii

Claudiu Niculescu a fost demis oficial din funcţia de antrenor al lui Dinamo, iar sursele Telekom Sport au oferit detalii de la discuţia de "adio" purtată de tehnician cu şefii din Ştefan cel Mare.

Ionuţ Negoiţă nu a participat la discuţie, delegaţi fiind preşedintele Alexandru David şi secretarul general Bogdan Bălănescu. Cei doi i-au reproşat lui Claudiu Niculescu faptul că antrenamentele conduse de acesta nu erau de nivelul la Dinamo, iar atmosfera la echipă era una extrem de proastă. Cei doi ar fi fost informaţi de această situaţie de directorul sportiv al clubului George Trandafir.

Mai mult, înfrângerea cu Botoşani a fost doar un pretext, în condiţiile în care Alexandru David îl contactase pe Mircea Rednic înaintea partidei. Cerinţa "Puriului" a fost însă ca înainte să fie rezolvată situaţia lui Niculescu.

Clauză de Liga 2
Despărţirea de Niculescu a fost una simplă în ceea ce priveşte clubul Dinamo, în condiţiile în care roş-albii i-au achitat o clauză de reziliere infimă fostului atacant al clubului. 10.000 de euro a încasat Niculescu conform surselor Telekom Sport.

Prunea n-a acceptat "democraţia"
În ceea ce priveşte venirea lui Florin Prunea în funcţia de manager general, negocierile au picat în momentul în care fostului portar al Generaţiei de Aur i s-a transmis că puterea sa de decizie urma să fie una "limitată".

Mai exact, orice hotărâre în club urma să fie luată de un consiliu din care ar fi făcut parte Prunea, Alexandru David, Bogdan Bălănescu, Marius Iorga şi Gabi Răduţă.

 

Afla mai multe despre: niculescudinamonegocieri 

viewscnt
Articole similare