Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Niculescu, prima reacţie după ce şi-a reziliat contractul cu Dinamo: ”E umilitor”. Explicaţia halucinantă pe care a primit-o

NEWS ALERT | Niculescu, prima reacţie după ce şi-a reziliat contractul cu Dinamo: ”E umilitor”. Explicaţia halucinantă pe care a primit-o

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a anunţat în mod oficial despărţirea de Claudiu Niculescu, iar tehnicianul a vorbit pentru prima dată după ce a acceptat rezilierea contractului cu echipa din Ştefan cel Mare.

Vineri noapte, Ionuţ Negoiţă a bătut palma cu Mircea Rednic şi şi-a anunţat colaboratorii că Niculescu nu va mai fi antrenorul echipei. Clau-gol abia fusese instalat, în locul lui Bratu, şi a apucat să stea pe banca echipei din Ştefan cel Mare în doar trei partide.

Nu am vorbit cu domnul Negoiţă. Am discutat cu conducerea clubului, aproximativ trei ore, am reziliat contractul. Îmi pare rău că mă despart aşa, pentru mine este dezamăgitor, dar sunt puternic şi o să o iau de la capăt. Nu am ce face, asta este meseria.

Din punct de vedere profesional nu mi s-a reproşat absolut nimic. S-a ivit această oportunitate pentru club de a-l numi pe Mircea Rednic, un antrenor cu mare experienţă. Am înţeles, iar acum fiecare ne vedem de drum mai departe.

Îmi pare rău că s-a încheiat aşa. Am convingerea că aş fi redresat echipa. E umilitor, dar nu am ce face. Mi-au propus să rămân director general, dar nu am vrut să accept pentru că eu am alt drum în viaţă”, a spus Claudiu Niculescu.

”Nu vreau să fiu radical în aceste momente pentru că frustrarea încă există. Nu ştiu ce se va întâmpla. E posibil să mă întorc în viitor la Dinamo sau e posibil să nu mă mai întorc niciodată. Sunt dezamăgit, sunt frustrat, sunt nervos. Eu mi-am făcut treaba cât am avut timp.

Ştiam că îmi asum un mare risc, dar până la urmă, în viaţă, dacă nu rişti nu câştigi. Îmi doream mult să antrenez echipa mea de suflet, dar lucrurile nu au ieşit aşa cum mi-am dorit eu. Nu am avut posibilitatea să demonstrez că pot duce lucrurile la capăt.

Acum îmi trec tot felul de lucruri prin cap, dar nu aş vrea să merg atât de departe. E dezamăgitor. Mi-am dorit atât de mult şi acel vis pe care-l aveam s-a frânt după doar 13 antrenamente”, a concluzionat Claudiu Niculescu.

Afla mai multe despre: niculescudinamorednic,  

viewscnt
Articole similare