Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Corneliu Papură încă mai speră la titlu. Antrenorul Craiovei îşi avertizează rivalele din Liga I: "Suntem acolo, mai sunt multe puncte în joc"

Corneliu Papură încă mai speră la titlu. Antrenorul Craiovei îşi avertizează rivalele din Liga I: "Suntem acolo, mai sunt multe puncte în joc"
Comentarii

Fără victorie în ultimele cinci meciuri din Liga I, Universitatea Craiova este acum la şase puncte în spatele liderului FCSB. Însă antrenorul Corneliu Papură consideră că oltenii încă pot reveni în cursa pentru titlu.

"Pe hârtie, suntem favoriţi (n.r. - cu FC Voluntari), dar lucrurile pe teren se desfăşoară altfel. Trebuie să fim concentraţi la fiecare fază şi să câştigăm. Cred că puteam scoate mai multe (n.r. - din meciurile trecute).

Sunt obligatorii toate punctele puse în joc la fiecare meci. Nu ştiu care va fi tactica lor, dar niciun meci nu este uşor, indiferent împotriva cărei echipe jucăm. (n.r. - dacă va folosi două vârfuri de atac) Nu înseamnă că dacă joci cu patru vârfuri eşti şi ofensiv, nu înseamnă că dacă joci cu şapte fundaşi eşti şi defensiv sau dacă te retragi nu înseamnă că eşti defensiv.

Din contră, cred că eşti mult mai vulnerabil dacă te retragi în loc să faci presing. Trebuie să ne motivăm, trebuie să fim pregătiţi pentru orice meci, nu am început aşa cum ne doream, dar trebuie să continuăm să muncim.

Nu tot timpul se întâmplă lucrurile aşa cum vrei. Sunt foarte multe meciuri de disputat. Nu înseamnă că dacă nu am avut un început aşa cum ne-am dorit... Suntem acolo, în primele trei, sunt foarte multe puncte în joc, sperăm să jucăm mult mai bine şi să câştigăm cât mai multe puncte.

Suntem în discuţii cu jucători, să vedem dacă se vor reuşi transferurile. Orice jucător este binevenit. Cu cât ai un lot mai numeros, cu atât ai alegeri mai multe", a declarat Corneliu Papură.

Universitatea Craiova va evolua, marţi, de la ora 17:30, în deplasare, cu FC Voluntari, în etapa cu numărul 19 a Ligii 1. Echipa olteană ocupă locul 3 în clasament, cu 35 de puncte, după FCSB, 41 de puncte, şi CFR Cluj, 37 de puncte, ardelenii având un meci mai puţin disputat.

Afla mai multe despre: craiova papura 

viewscnt
Articole similare