Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Corneliu Papură le răspunde contestatarilor. Cum explică rezultatele ruşinoase din meciurile amicale: "Am avut alte priorităţi"

Corneliu Papură le răspunde contestatarilor. Cum explică rezultatele ruşinoase din meciurile amicale: "Am avut alte priorităţi"
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Corneliu Papură, a explicat rezultatele ruşinoase înregistrate de olteni în cadrul stagiului de pregătire din Austria.

Echipa lui Papură nu câştigat niciun meci în turneul din Austria. Oltenii au pierdut două meciuri şi au încheiat de trei ori la egalitate.

1-1 cu FC Orenburg (Rusia), 0-0 cu Qarabag FK (Azerbaidjan), 1-3 cu Viktoria Plzen (Cehia), 0-4 cu Ferencvaros (Ungaria) şi 3-3 cu Legia Varşovia au fost rezultatele obţinute de U Craiova în Austria.

Papură a explicat că rezultatele nu au avut prioritate în aceste meciuri.

"Îţi doreşti să câştigi fiecare meci, dar prioritare au fost alte obiective în meciurile respective, nu doar să fim proaspeţi la meciurile respective, ci să ne punem la punct din toate punctele de vedere, mai ales fizic.

Ne-am pregătit bine, au fost meciuri bune, adversari puternici, e un lucru bun, ne-am testat cu adversari buni", a declarat Corneliu Papură, la revenirea în ţară.

Veste mare pentru U Craiova

În ziua revenirii din Austria, oltenii au primit o veste mare. Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, întrunit miercuri, a adoptat mai multe decizii, între care şi cea conform căreia U Craiova 1948 Club Sportiv SA poate folosi în competiţii denumirea Universitatea Craiova.

"Am plecat azi dimineaţă, chiar nu ştiam, e un lucru bun. Sincer, mă gândesc doar la ce trebuie să fac eu ca antrenor", a spus Papură.

Afla mai multe despre: papura 

viewscnt
Articole similare