Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Corneliu Papură, primele declaraţii după ce a preluat U Craiova: "Îmi place jocul ofensiv". Pe ce perioadă a semnat şi obiectivul fixat: "Vreau să clarific"

Corneliu Papură, primele declaraţii după ce a preluat U Craiova: "Îmi place jocul ofensiv". Pe ce perioadă a semnat şi obiectivul fixat: "Vreau să clarific"

Fotbal intern

Comentarii

Noul antrenor al Universităţii Craiova, Corneliu Papură, a anunţat că va miza pe un joc ofensiv, punctând că obiectivul său este să menţină echipa pe locul al treilea în Liga 1.

"Din start am acceptat provocarea de a fi antrenorul echipei într-un moment nu foarte plăcut, dar am mai tărit o dată acest sentiment, în momentul în care eram într-o situaţie destul de neplăcută în liga a doua

Este o provocare pentru mine, vreau să reuşesc, să avem rezultate pozitive. Mie îmi place jocul ofensiv, pe unde am activat, în Liga a doua, mi-am propus un joc ofensiv. Sper să reuşesc să impun câteva idei din modul meu de a vedea jocul în acest scurt timp. Este o onoare pentru mine să fiu antrenorul Universităţii Craiova.

În principiu, să rămânem pe locul 3, să ne menţinem, dar cred că avem şanse să prindem locul 2. Vom vedea pe parcurs", a declarat Corneliu Papură, într-o conferinţă de presă.

Fostul fundaş, ajuns la 45 de ani, a punctat că înţelegerea cu U Craiova este valabilă doar până la finalul sezonului: "Vreau să clarific lucrurile de la început. Este un contract până la sfârşitul sezonului, indiferent ce se va întâmpla".

Papură s-a referit şi la relaţia pe care a avut-o cu fostul antrenor al Ştiinţei, Devis Mangia.

"Cu Mangia am avut o relaţie normală, de club. Nu prea ai tangenţe cu prima echipă când lucrezi la juniori. Nu ne-am consultat absolut direct. Eu făceam un profil pentru jucători, iar cei care decideau erau mai sus. Eu fac ceea ce trebuie pentru un profil al jucătorului, iar dacă este compatibil cu viziunea antrenorului, probabil este transferat.

Pur şi simplu, la fotbal se întâmplă lucuri foarte repede. Nu-ţi alegi momentele în care să vii la echipă. Orice antrenor îşi doreşte timp, dar aşa se întâmplă lucrurile şi trebie să te decizi. Ştiu ce înseamnă Craiova, ştiu ce înseamnă presiunea publicului, nu este ca la alte echipe. Dar îmi plac astfel de provocări. Da, nu este uşor, dar nimic nu este uşor!", a mai spus Corneliu Papură.

 

Afla mai multe despre: papura 

viewscnt
Articole similare