Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Corneliu Papură ştie cum s-ar fi putut evita scandalul din PSG - Istanbul BB: "Se putea opri acolo. Asta trebuia să zică". Screciu se teme de ce e mai rău

Corneliu Papură ştie cum s-ar fi putut evita scandalul din PSG - Istanbul BB: "Se putea opri acolo. Asta trebuia să zică". Screciu se teme de ce e mai rău
Comentarii

Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a declarat, vineri, că se putea rezolva pe loc situaţia la meciul PSG – Istanbul BB, în urmă cu trei zile, în Liga Campionilor.

“Cred că se putea opri acolo scandalul. Cel care s-a simţit lezat să zică: ‘Uite, nu e frumos cum mi te-ai adresat’. Şi se termina acolo. Îşi cerea scuze dacă a zis şi putea să se rezolve pe loc”, a spus Papură.

Fotbalistul Vladimir Screciu este de părere că au fost neînţelegeri la meciul de marţi. “Îmi pare rău, cred că acolo au fost destul de multe neînţelegeri. Cu siguranţă nu a vrut să zică ce a vrut Demba Ba să înţeleagă. Îmi pare rău. Acum toată vina a căzut pe el, şi pe România, suntem puşi într-o imagine mai puţin bună în campionatele europene”, a afirmat Screciu.

Meciul PSG-Istanbul BB, din etapa a VI-a, ultima, a Grupei H a Ligii Campionilor, arbitrat de români, a fost întrerupt, marţi, în minutul 16, la scorul de 0-0. Turcii au părăsit terenul după ce arbitrul de rezervă Sebastian Colţescu a folosit cuvântul "negru" la adresa unei persoane din staff-ul echipei din Istanbul.

Jucătorii echipei Istanbul Başakşehir au părăsit după aproape două ore Stadionul Parc des Princes, refuzând să mai dispute meciul cu PSG din Liga Campionilor, în urma scandalului de rasism. UEFA a stabilit ca partida să se reia miercuri seară. Meciul s-a încheiat 5-1 pentru PSG.

Afla mai multe despre: corneliu papurauniversitatea craiovau craiovasebastian coltescuovidiu hategan 

viewscnt
Articole similare