Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coşmar încheiat la Ajax! Clubul care a primit RĂSPUNSUL din partea lui Răzvan Marin: transfer iminent

Coşmar încheiat la Ajax! Clubul care a primit RĂSPUNSUL din partea lui Răzvan Marin: transfer iminent

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin (23 de ani) rămâne un fotbalist interesant pentru cluburile importante din Europa în vederea unui transfer, deşi trăieşte o dezamăgire la Ajax. Conform presei din Belgia, mijlocaşul român le-ar fi transmis un mesaj celor de la Club Brugge, club care doreşte să-l transfere definitiv.

  • 10 meciuri în campionatul Olandei şi 1 pasă de gol sunt cifrele lui Răzvan Marin în acest sezon. De asemenea, internaţionalul român a jucat şi în două partide din Cupa Olandei. În grupa H din Champions League, Răzvan Marin a fost ţinut doar pe bancă, în toate cele şase partide. 

Răzvan Marin, ultima carte la Ajax. E pregătit pentru transfer în vară

Club Brugge este cel mai interesat club de transferul lui Răzvan Marin, iar oficialii belgieni chiar au făcut o ofertă pentru român, în perioada de transferuri din iarnă. Totuşi, Ajax nu a dorit să-l lase pe Răzvan Marin să plece doar după şase luni, dar acum Club Brugge a primit un mesaj important.

Conform voetbal24.be, Răzvan Marin le-a comunicat oficialilor clubului belgian, prin impresarul său, că îşi joacă ultima carte la Ajax până în vară şi apoi va da curs unei oferte. Conform aceleiaşi surse, Club Brugge va fi nevoită să pregătească cel puţin 15 milioane de euro pentru a-şi asigura serviciile românului. 

Ajax, răspuns în iarnă pentru Brugge şi Antwerp

Ajax nu a fost dispusă să se despartă în iarna trecută de internaţionalul român. Se pare că mijlocaşul încă se afla în planurile staff-ului "lăncierilor": "Jucăm în trei competiţii, astfel că avem nevoie de un lot puternic. Mereu vor fi jucători în privinţa cărora ne vom întreba dacă trebuie să-i împrumutăm sau nu, dar pe Răzvan Marin nu vrem să-l împrumutăm", susţinea, în iarnă, Erik Ten Hag. 

Ajax, eliminată din Cupa Olandei în semifinale. Răzvan Marin, introdus pe finalul partidei

Ajax Amsterdam, deţinătoarea trofeului, a fost învinsă, la începutul lunii martie, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de FC Utrecht, în semifinalele Cupei Olandei. Golurile au fost marcat de Van der Streek '33 şi Gustafson '65 (p).

La oaspeţi, Răzvan Marin a intrat pe teren în minutul 81, în locul lui Promes. De altfel, a fost ultima partidă în care a jucat internaţionalul român. 

Devenit unul dintre cei mai buni fotbalişti ai lui Standard Liege, Marin i-a atras atenţia lui Ajax, care a plătit 12,5 milioane de euro, în vara anului 2019, pentru a-l avea pe român. 

  • 10 milioane de euro este cota de piaţă a lui Răzvan Marin în prezent, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: razvan marinrazvan marin transferrazvan marin club bruggerazvan marin ajaxajaxclub brugge 

viewscnt
Articole similare