Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Coşmarul lui Mesut Ozil la Arsenal este aproape de final. Acesta pe cale de a semna cu Fenerbahce din luna ianuarie

Coşmarul lui Mesut Ozil la Arsenal este aproape de final. Acesta pe cale de a semna cu Fenerbahce din luna ianuarie

Fotbal

Comentarii

Mesut Ozil nu mai face parte din planurile lui Mikel Arteta la Arsenal, iar jucătorul este aproape să ajungă la Fenerbahce din ianuarie

Mesut Ozil este aproape de a părăsi gruparea din Premier League, iar destinaţia pare a fi Fenerbahce. Jucătorul pătit cu 1.400.000 de lire sterline pe lună nu mai prinde lotul formaţiei antrenate de Mikel Arteta. Contractul lui Ozil expiră abia în vară iar Arsenal caută cu disperare să se despartă de acesta din cauza salariului uriaş pe care îl cheltuie în fiecare lună.

Murat Zorlu, membru în administraţia celor de la Fenerhance a declarat pentru Sport Digitale că Mesut Ozil este aproape de un transfer în Turcia: "O persoană apropiată clubului mi-a spus că Mesut Ozil va ajunge foarte probabil la Fenerbahce în timpul perioadei de transfer din ianuarie. Aş spune că sunt 90% şanse ca acest lucru să se întâmple. "

Ozil nu a mai jucat pentru Arsenal din data de 7 martie. Internaţionalul german are origini turceşti şi este într-o relaţie excelentă cu preşedintele ţării, Recep Erdogan, care a fost cavaler de onoare la nunta lui Ozil.

Fanii lui Arsenal sunt împărţiţi în două tabere, unii dintre ei sunt de părere că Ozil este o pierdere pentru formaţia lui Arteta în timp ce alţii îl consideră pe Ozil veriga slabă a echipei iar plecarea acestuia este bine venită.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: mesut ozilarsenal 

viewscnt
Articole similare