Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Coşmarul s-a încheiat! Vă mulţumesc tuturor". O nouă reacţie a Simonei Halep după ce a fost audiată la TAS

"Coşmarul s-a încheiat! Vă mulţumesc tuturor". O nouă reacţie a Simonei Halep după ce a fost audiată la TAS

Tenis

Comentarii

Simona Halep a postat un mesaj pe reţelele sociale referitor la acuzaţiile de dopaj, după ce a fost audiată de TAS.

Halep, mesaj pe reţelele de socializare

Halep a primit o suspendare de patru ani din partea Agenţiei Internaţionale pentru Integritate în Tenis (ITIA) pentru două încălcări ale reglementărilor privind dopajul. Ea a făcut recent apel la această decizie în faţa Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) şi aşteaptă verdictul.

Românca şi-a susţinut nevinovăţia în acest caz, iar Mouratoglou a recunoscut că 'se simte responsabil', deoarece Roxadustatul din organismul ei ar fi provenit dintr-un supliment de colagen recomandat de echipa sa.

Simona Halep a transmis, azi, un mesaj pe reţelele de socializare referitor la situaţia ei.

"Coşmarul pe care l-am trăit timp de un an şi jumătate s-a încheiat. Am avut şansa de a-mi prezenta apărarea în faţa celor de la TAS, de a arăta că niciodată nu am comis niciun act de dopaj. Asta am zis încă din prima zi în care am fost acuzată.

Acum aştept decizia cu capul sus şi vreau să vă mulţumesc vouă, fanilor mei, jucătorilor actuali şi prezenţi, legendelor acestui sport, sponsorilor mei şi tuturor celorlalţi pentru sprijinul minunat, mesajele şi clipurile pe care mi le-aţi trimis în această perioadă chinuitoare pe care am trăit-o.

Vă mulţumesc tuturor pentru sprijinul necondiţionat. Acest sprijin a însemnat totul pentru mine şi mi-a dat puterea de a mă lupta în fiecare zi pentru a scoate adevărul la iveală.

Vă voi împărtăşi veştile legate de cazul meu imediat ce le primesc. Vă doresc tot binele. Binele şi adevărul câştigă întotdeauna", a fost mesajul româncei.

Afla mai multe despre: simona haleptenisdopajtas 

viewscnt
Articole similare